Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Özel halk otobüsleri periyodik olarak dezenfekte ediliyor

SAĞLIK 28.09.2020 - 11:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2265+ kez okundu.
 

Özel halk otobüsleri periyodik olarak dezenfekte ediliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma hizmeti veren 2 bin 100 özel halk otobüsünün periyodik olarak dezenfeksiyon işlemini gerçekleştiriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadelesine her alanda devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşların en çok kullandığı toplu taşıma araçları Büyükşehir Belediyesi’nce dezenfekte ediliyor.  TİTİZLİKLE TAKİP EDİLİYOR Yaz mevsimi ve tatil sezonunun sona ermesiyle birlikte çalışma hayatı yoğunluk kazanınca toplu taşıma araçlarının kullanımı da arttı. Salgınla mücadelenin her anını titizlikle takip eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gerek kendi bünyesinde gerekse Kocaeli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararları doğrultusunda gerekli önlemleri almaya devam ediyor. Bu önlemler içerisinde toplu taşıma araçlarının dezenfekte edilmesi büyük önem arz ediyor.  ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR Kocaeli genelinde Ulaşımpark A.Ş. 336 otobüsü, 2 bin 100 özel halk otobüsü ile vatandaşlara toplu taşıma hizmeti veriyor. Salgınla mücadele kapsamında özel halk otobüslerinin dezenfekte edilmesi işleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı birimlerince yapılıyor. Bu kapsamda İzmit merkezde Batı Terminali, Güney Terminali ve Doğu Terminali’nde, Gebze,  Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde ise ilgili terminallerde dezenfekte ekiplerince dezenfekte işlemleri her gün dönüşümlü olarak yapılıyor.  ÖNLEMLERE UYULMALI Toplu taşıma araçlarını kullanırken öncelikle, Temizlik, Mesafe ve Maske kuralını unutmamamız gerekiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı da, bu hareketle vatandaşların sağlığı ve güvenliği için toplu taşıma araçlarının gerek dezenfektasyonunu gerekse denetimlerini devam ettiriyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma hizmeti veren 2 bin 100 özel halk otobüsünün periyodik olarak dezenfeksiyon işlemini gerçekleştiriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadelesine her alanda devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşların en çok kullandığı toplu taşıma araçları Büyükşehir Belediyesi’nce dezenfekte ediliyor.

 TİTİZLİKLE TAKİP EDİLİYOR

Yaz mevsimi ve tatil sezonunun sona ermesiyle birlikte çalışma hayatı yoğunluk kazanınca toplu taşıma araçlarının kullanımı da arttı. Salgınla mücadelenin her anını titizlikle takip eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, gerek kendi bünyesinde gerekse Kocaeli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararları doğrultusunda gerekli önlemleri almaya devam ediyor. Bu önlemler içerisinde toplu taşıma araçlarının dezenfekte edilmesi büyük önem arz ediyor.

 ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ DEZENFEKTE EDİLİYOR

Kocaeli genelinde Ulaşımpark A.Ş. 336 otobüsü, 2 bin 100 özel halk otobüsü ile vatandaşlara toplu taşıma hizmeti veriyor. Salgınla mücadele kapsamında özel halk otobüslerinin dezenfekte edilmesi işleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı birimlerince yapılıyor. Bu kapsamda İzmit merkezde Batı Terminali, Güney Terminali ve Doğu Terminali’nde, Gebze,  Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerinde ise ilgili terminallerde dezenfekte ekiplerince dezenfekte işlemleri her gün dönüşümlü olarak yapılıyor.

 ÖNLEMLERE UYULMALI

Toplu taşıma araçlarını kullanırken öncelikle, Temizlik, Mesafe ve Maske kuralını unutmamamız gerekiyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı da, bu hareketle vatandaşların sağlığı ve güvenliği için toplu taşıma araçlarının gerek dezenfektasyonunu gerekse denetimlerini devam ettiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.