Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Özel halk otobüslerinde yeni ücretsiz aktarma dönemi

EKONOMİ 15.09.2018 - 14:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2594+ kez okundu.
 

Özel halk otobüslerinde yeni ücretsiz aktarma dönemi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Toplu taşımada İzmit şehir içi ulaşımında vatandaşlarımızın daha sık seferler ile daha hızlı ulaşımını sağlamak amacıyla çalışma başlattı

İzmit şehir içi ulaşımında vatandaşlarımızın daha sık seferler ile daha hızlı ulaşımını sağlamaya yönelik olarak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı’nca özel halk otobüsleri nezdinde ücretsiz aktarmalı uygulama başlıyor. Bu uygulama kapsamında; 56 NO.LU GÜLTEPE – YAHYA KAPTAN hattı iptal edildi. Bunun yerine 55 - 126 ve 138 No.luhatlar ücretsiz aktarmalı olarak çalışacak. ÜCRETSİZ AKTARMALI Bu uygulama kapsamında; 56 NO.LU GÜLTEPE – YAHYA KAPTAN hattı iptal edildi. Bunun yerine 55 - 126 ve 138 NO.lu hatlar ücretsiz aktarmalı olarak çalışacak. Yapılan yeni düzenleme ile vatandaşlar; 55 NO.lu hat TÜYSÜZLER DEPOLAMA ALANI - BEYHAN - GÜLTEPE - CUMHURİYET PARKI arası ring seferler olarak çalışacağından, YAHYA KAPTAN VE OTOGAR istikametine gitmek isteyen vatandaşlarımız 126 ve 138 no.lu hat araçlarına LEYLA ATAKAN CD. EMNİYET durağından ücretsiz aktarmalı olarak binebilecekler. GÜLTEPE - BEYHAN Toplu taşıma kullanan vatandaşlar, 126 No.lu Hattı Kullanarak Yahyakaptan’dan ve 138 NO.lu hattı kullanarak OTOGAR’DAN GÜLTEPE - BEYHAN istikametine gidecek olan vatandaşlarımız CUMHURİYET PARKI DURAĞINDA 55 NO.LU hat araçlarına ücretsiz aktarmalı olarak binebilecekler. 96 NO.LU PLAJYOLU – YAHYA KAPTAN HATTI İPTAL EDİLDİ İptal edilen 96 NO.LU PLAJYOLU – YAHYA KAPTAN hattının yerine 72 - 95 ve 126 NO.LU HATLAR ÜCRETSİZ AKTARMALI olarak çalışacak. Yapılan yeni düzenleme ile 72 NO.LU hattın güzergâhı son durak “ÇENESUYU” olarak değiştirilmiş olup, YAHYA KAPTAN istikametine gidecek olan vatandaşlarımız LEYLA ATAKAN CD. EMNİYET DURAĞI’nda 126 NO.LU HAT aracına ücretsiz aktarmalı olarak binebilecekler. 126 NO.LU hattı kullanarak PLAJYOLU’NA gidecek olan vatandaşlarımız CUMHURİYET PARKI durağında 72 VE 95 NO.LU hat araçlarına ücretsiz aktarmalı olarak binebilecekler. Her iki yeni uygulama da 17 Eylül 2018 Pazartesi gününden itibaren başlayacak.    
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Toplu taşımada İzmit şehir içi ulaşımında vatandaşlarımızın daha sık seferler ile daha hızlı ulaşımını sağlamak amacıyla çalışma başlattı

İzmit şehir içi ulaşımında vatandaşlarımızın daha sık seferler ile daha hızlı ulaşımını sağlamaya yönelik olarak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı’nca özel halk otobüsleri nezdinde ücretsiz aktarmalı uygulama başlıyor. Bu uygulama kapsamında; 56 NO.LU GÜLTEPE – YAHYA KAPTAN hattı iptal edildi. Bunun yerine 55 - 126 ve 138 No.luhatlar ücretsiz aktarmalı olarak çalışacak.

ÜCRETSİZ AKTARMALI

Bu uygulama kapsamında; 56 NO.LU GÜLTEPE – YAHYA KAPTAN hattı iptal edildi. Bunun yerine 55 - 126 ve 138 NO.lu hatlar ücretsiz aktarmalı olarak çalışacak. Yapılan yeni düzenleme ile vatandaşlar; 55 NO.lu hat TÜYSÜZLER DEPOLAMA ALANI - BEYHAN - GÜLTEPE - CUMHURİYET PARKI arası ring seferler olarak çalışacağından, YAHYA KAPTAN VE OTOGAR istikametine gitmek isteyen vatandaşlarımız 126 ve 138 no.lu hat araçlarına LEYLA ATAKAN CD. EMNİYET durağından ücretsiz aktarmalı olarak binebilecekler.

GÜLTEPE - BEYHAN

Toplu taşıma kullanan vatandaşlar, 126 No.lu Hattı Kullanarak Yahyakaptan’dan ve 138 NO.lu hattı kullanarak OTOGAR’DAN GÜLTEPE - BEYHAN istikametine gidecek olan vatandaşlarımız CUMHURİYET PARKI DURAĞINDA 55 NO.LU hat araçlarına ücretsiz aktarmalı olarak binebilecekler.

96 NO.LU PLAJYOLU – YAHYA KAPTAN HATTI İPTAL EDİLDİ

İptal edilen 96 NO.LU PLAJYOLU – YAHYA KAPTAN hattının yerine 72 - 95 ve 126 NO.LU HATLAR ÜCRETSİZ AKTARMALI olarak çalışacak. Yapılan yeni düzenleme ile 72 NO.LU hattın güzergâhı son durak “ÇENESUYU” olarak değiştirilmiş olup, YAHYA KAPTAN istikametine gidecek olan vatandaşlarımız LEYLA ATAKAN CD. EMNİYET DURAĞI’nda 126 NO.LU HAT aracına ücretsiz aktarmalı olarak binebilecekler. 126 NO.LU hattı kullanarak PLAJYOLU’NA gidecek olan vatandaşlarımız CUMHURİYET PARKI durağında 72 VE 95 NO.LU hat araçlarına ücretsiz aktarmalı olarak binebilecekler.

Her iki yeni uygulama da 17 Eylül 2018 Pazartesi gününden itibaren başlayacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.