Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Özel Körfezim'de yüz yüze eğitim başladı

EĞİTİM 26.08.2020 - 12:12, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2162+ kez okundu.
 

Özel Körfezim'de yüz yüze eğitim başladı

Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda 8. Sınıf ve Anaokulu Öğrencileri Yüz Yüze Eğitime Pandemi Tedbirleri İle Başladı.

Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda 8. Sınıf ve Anaokulu Öğrencileri Yüz Yüze Eğitime Pandemi Tedbirleri İle Başladı. Kocaeli’nin en başarılı okulu Özel Körfezim Eğitim Kurumları,  pandemi kurallarının gerektirdiği sosyal mesafe, maske ve hijyen koşullarına tamamı ile uyarak yüz yüze eğitimlerine başladı.Sekizinci sınıf ve anaokulu öğrencilerinin okulda yüz yüze eğitimleri başlarken, alınan tüm tedbirler titizlikle uygulanmaya ve öğrencilerin okulda oldukları süreçte de kurallara uygun davranmalarına azami önem gösterildi.  Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nın diğer sınıfları,yoğun bir telafi ve pekiştirme programı ile online eğitimlerine devam ediyor.İşlenen konuların hatırlatılması ve pekiştirilmesinin ardından yeni dönem konularına giriş ve temel becerilerin kazanılması uygulamalarını hayata geçirecek olan okul, bu zorlu süreçte veli-okul iletişimine de çok önem gösteriyor. Çeyrek asırlık tecrübeye sahip başarılı okul Körfezim, 21 Eylül 2020 tarihi itibarı ile Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk’un açıklamaları doğrultusunda 2020-2021 eğitim öğretim yılına başlamak üzere hazırlıklarını sürdürmektedir.    
Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda 8. Sınıf ve Anaokulu Öğrencileri Yüz Yüze Eğitime Pandemi Tedbirleri İle Başladı.

Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nda 8. Sınıf ve Anaokulu Öğrencileri Yüz Yüze Eğitime Pandemi Tedbirleri İle Başladı.

Kocaeli’nin en başarılı okulu Özel Körfezim Eğitim Kurumları,  pandemi kurallarının gerektirdiği sosyal mesafe, maske ve hijyen koşullarına tamamı ile uyarak yüz yüze eğitimlerine başladı.Sekizinci sınıf ve anaokulu öğrencilerinin okulda yüz yüze eğitimleri başlarken, alınan tüm tedbirler titizlikle uygulanmaya ve öğrencilerin okulda oldukları süreçte de kurallara uygun davranmalarına azami önem gösterildi.

 Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nın diğer sınıfları,yoğun bir telafi ve pekiştirme programı ile online eğitimlerine devam ediyor.İşlenen konuların hatırlatılması ve pekiştirilmesinin ardından yeni dönem konularına giriş ve temel becerilerin kazanılması uygulamalarını hayata geçirecek olan okul, bu zorlu süreçte veli-okul iletişimine de çok önem gösteriyor.

Çeyrek asırlık tecrübeye sahip başarılı okul Körfezim, 21 Eylül 2020 tarihi itibarı ile Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk’un açıklamaları doğrultusunda 2020-2021 eğitim öğretim yılına başlamak üzere hazırlıklarını sürdürmektedir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.