Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Özel Körfezim 'Temiz Okul' belgesi aldı

GÜNDEM 15.11.2020 - 19:01, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1490+ kez okundu.
 

Özel Körfezim 'Temiz Okul' belgesi aldı

Körfez’in en eski eğitim kurumlarından olan Özel Körfezim Eğitim Kurumları, belgesini aldı

Körfez’in en eski eğitim kurumlarından olan Özel Körfezim Eğitim Kurumları, belgesini aldı Körfez’in en eski eğitim kurumlarından olan Özel Körfezim Eğitim Kurumları, Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan “Eğitim Kurumları Hijyen şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme” İşbirliği Protokolü kapsamında yapılan denetimler sonucunda tüm koşulları yerine getirerek, TSE Tescilli Temiz Okul Belgesini almaya hak kazandı. Koronovirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele, hijyen ve sanitasyonla ilgili Körfezim Eğitim Kurumları'na gelen Kocaeli TSE yetkilileri incelemelerde bulundu. Hijyen şartlarının geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’nda istenilen kriterler doğrultusunda yapılan inceleme ve denetim sonucunda “Benim Okulum Temiz Belgesi”ni almaya hak kazandı.  
Körfez’in en eski eğitim kurumlarından olan Özel Körfezim Eğitim Kurumları, belgesini aldı

Körfez’in en eski eğitim kurumlarından olan Özel Körfezim Eğitim Kurumları, belgesini aldı

Körfez’in en eski eğitim kurumlarından olan Özel Körfezim Eğitim Kurumları, Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan “Eğitim Kurumları Hijyen şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme” İşbirliği Protokolü kapsamında yapılan denetimler sonucunda tüm koşulları yerine getirerek, TSE Tescilli Temiz Okul Belgesini almaya hak kazandı.

Koronovirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele, hijyen ve sanitasyonla ilgili Körfezim Eğitim Kurumları'na gelen Kocaeli TSE yetkilileri incelemelerde bulundu. Hijyen şartlarının geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’nda istenilen kriterler doğrultusunda yapılan inceleme ve denetim sonucunda “Benim Okulum Temiz Belgesi”ni almaya hak kazandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.