Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Para nakil aracı gaspçıları polise yakalandı

ASAYİŞ 22.11.2018 - 13:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1396+ kez okundu.
 

Para nakil aracı gaspçıları polise yakalandı

Körfez’de bulunan bir lojistik firmasına ait para nakil aracını gasp etmek isteyen 5 kişilik çete, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Körfez’de bulunan bir lojistik firmasına ait para nakil aracını gasp etmek isteyen 5 kişilik çete, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre 12 Ekim günü meydana gelen olayda Körfez ilçesinde bulunan bir lojistik firmasına ait para nakil aracını bankadan işçilere verilmek üzere 250 bin TL çektikten sonra takibe alan 6 kişilik çete, Yeniyalı Mahallesi D-100 karayolu yan yol üzerinde bir otomobil ve bir motosikletle para nakil aracının önünü keserek durdurdu. Motosikletli şüpheli silahla para nakil aracının ön camını kırarak içi para dolu çantayı almak isteyince lojistik firmasının aracının sürücüsü A.G. yanındaki M.G. ile birlikte bir anda gaza basarak olay yerinden kaçıp Körfez Adliyesine sığınarak şikayette bulundu. Yapılan şikayet üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, çevredeki MOBESE ve PTS kameralarından yola çıkarak gasp olayına karışan otomobil ve motosikletin plakasını tespit etti. 4 kişi adliyeye sevk edildi Plaka üzerinden şüphelilere ulaşan ekipler, İstanbul ve Körfez ilçesinde düzenledikleri operasyon sonucu olaya karıştıkları belirlenen S.B. (26), F.S. (25), A.G. (25), E.Ö. (31) isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Olaya karıştığı belirlenen M.K. (29) isimli şüphelinin ise daha önce işlediği çeşitli suçlardan dolayı hakkında 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle İstanbul’da yakalanarak sevk edildiği adli mercilerle tutuklandığı öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülürken şüphelilerden S.B.’nin ise aynı firmada saha ve sevkiyat sorumlusu olarak çalıştığı öğrenildi. Olaya karıştığı öne sürülen motosikletli H.S. (32) isimli şüphelinin firar olarak arandığı belirtildi. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 4 şüpheli Körfez Adliyesine sevk edildi.  
Körfez’de bulunan bir lojistik firmasına ait para nakil aracını gasp etmek isteyen 5 kişilik çete, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Körfez’de bulunan bir lojistik firmasına ait para nakil aracını gasp etmek isteyen 5 kişilik çete, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre 12 Ekim günü meydana gelen olayda Körfez ilçesinde bulunan bir lojistik firmasına ait para nakil aracını bankadan işçilere verilmek üzere 250 bin TL çektikten sonra takibe alan 6 kişilik çete, Yeniyalı Mahallesi D-100 karayolu yan yol üzerinde bir otomobil ve bir motosikletle para nakil aracının önünü keserek durdurdu. Motosikletli şüpheli silahla para nakil aracının ön camını kırarak içi para dolu çantayı almak isteyince lojistik firmasının aracının sürücüsü A.G. yanındaki M.G. ile birlikte bir anda gaza basarak olay yerinden kaçıp Körfez Adliyesine sığınarak şikayette bulundu. Yapılan şikayet üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, çevredeki MOBESE ve PTS kameralarından yola çıkarak gasp olayına karışan otomobil ve motosikletin plakasını tespit etti.

4 kişi adliyeye sevk edildi

Plaka üzerinden şüphelilere ulaşan ekipler, İstanbul ve Körfez ilçesinde düzenledikleri operasyon sonucu olaya karıştıkları belirlenen S.B. (26), F.S. (25), A.G. (25), E.Ö. (31) isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Olaya karıştığı belirlenen M.K. (29) isimli şüphelinin ise daha önce işlediği çeşitli suçlardan dolayı hakkında 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle İstanbul’da yakalanarak sevk edildiği adli mercilerle tutuklandığı öğrenildi. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülürken şüphelilerden S.B.’nin ise aynı firmada saha ve sevkiyat sorumlusu olarak çalıştığı öğrenildi. Olaya karıştığı öne sürülen motosikletli H.S. (32) isimli şüphelinin firar olarak arandığı belirtildi. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan 4 şüpheli Körfez Adliyesine sevk edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.