Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Pehlivan, “Körfez’i ehline emanet edin”

SİYASET 23.03.2019 - 22:45, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1932+ kez okundu.
 

Pehlivan, “Körfez’i ehline emanet edin”

Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Yarımca Kamyoncular ve Tırcılar Kooperatifi ile bölgedeki sanayi kuruluşlarını ziyaret etti. Söğüt’e eski belediye başkanı Yunus Pehlivan da eşlik etti

Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve önceki dönem Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile birlikte Yarımca Kamyoncular ve Tırcılar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ve Körfez’de faaliyet gösteren Evyapport, Beta Trans Lojistik, Körfez İpragaz Tesisleri ve Durulsan Makine Limited Şirketi’ni ziyaret etti. PEHLİVAN: KÖRFEZ’İ EHLİNE EMANET EDİN Başkan Adayı Şener Söğüt ve beraberindekiler ilk olarak Yarımca Kamyoncular ve Tırcılar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri ile bir araya geldi. Kooperatif Başkanı Ercan Ayvaz ve üyeleri tarafından karşılanan Söğüt, gördüğü ilgiden dolayı teşekkür etti. Toplantıda selamlama konuşması yapan Ramazan Tuna’dan sonra önceki dönem Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan söz aldı. Pehlivan “Körfez Belediyesi’ni ehline emanet edin” dedi. AK Partililer daha sonra Evyapport A.Ş.’yi ziyaret ederek Genel Müdür Ali Keskin ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Şevki Mete ile görüştüler. SÖĞÜT: TIR PARKLARI YAPACAĞIZ Beta Trans Lojistik ziyaretinde şirket sahibi Serhat Kılıç ve işyeri çalışanları ile bir araya gelen Söğüt projelerini anlattı. Söğüt, Körfez’e tır parkı alanları kazandıracaklarını söyledi. Körfez İPRAGAZ Tesisleri’ni ziyaret ederek Tesis Müdürü Güngör Ayhan ve şirket çalışanlarına projelerini anlatan Söğüt, çalışanların sorularını da cevaplandırdı. Söğüt ve Pehlivan sanayi ziyaretlerine aynı bölgede faaliyet gösteren Durulsan Makine Limitet Şirketi ile devam ettiler.    
Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Yarımca Kamyoncular ve Tırcılar Kooperatifi ile bölgedeki sanayi kuruluşlarını ziyaret etti. Söğüt’e eski belediye başkanı Yunus Pehlivan da eşlik etti

Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve önceki dönem Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile birlikte Yarımca Kamyoncular ve Tırcılar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ve Körfez’de faaliyet gösteren Evyapport, Beta Trans Lojistik, Körfez İpragaz Tesisleri ve Durulsan Makine Limited Şirketi’ni ziyaret etti.

PEHLİVAN: KÖRFEZ’İ EHLİNE EMANET EDİN

Başkan Adayı Şener Söğüt ve beraberindekiler ilk olarak Yarımca Kamyoncular ve Tırcılar Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi üyeleri ile bir araya geldi. Kooperatif Başkanı Ercan Ayvaz ve üyeleri tarafından karşılanan Söğüt, gördüğü ilgiden dolayı teşekkür etti. Toplantıda selamlama konuşması yapan Ramazan Tuna’dan sonra önceki dönem Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan söz aldı. Pehlivan “Körfez Belediyesi’ni ehline emanet edin” dedi. AK Partililer daha sonra Evyapport A.Ş.’yi ziyaret ederek Genel Müdür Ali Keskin ve Kurumsal İlişkiler Müdürü Şevki Mete ile görüştüler.

SÖĞÜT: TIR PARKLARI YAPACAĞIZ

Beta Trans Lojistik ziyaretinde şirket sahibi Serhat Kılıç ve işyeri çalışanları ile bir araya gelen Söğüt projelerini anlattı. Söğüt, Körfez’e tır parkı alanları kazandıracaklarını söyledi. Körfez İPRAGAZ Tesisleri’ni ziyaret ederek Tesis Müdürü Güngör Ayhan ve şirket çalışanlarına projelerini anlatan Söğüt, çalışanların sorularını da cevaplandırdı. Söğüt ve Pehlivan sanayi ziyaretlerine aynı bölgede faaliyet gösteren Durulsan Makine Limitet Şirketi ile devam ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.