Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Personele ‘stres ve öfke’ eğitimi

12.04.2021 - 18:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2340+ kez okundu.
 

Personele ‘stres ve öfke’ eğitimi

Körfez Belediyesi’nde eğitimler devam ediyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından 2021 yılı eğitim programları kapsamında ‘Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü’ eğitimi verildi

Körfez Belediyesi’nde eğitimler devam ediyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından 2021 yılı eğitim programları kapsamında ‘Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü’ eğitimi verildi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Psikolog Ayşe Sabahat Yazıcı tarafından verilen eğitim, 2 grup halinde sabah ve öğleden sonra olarak gerçekleştirildi. MERAK EDİLENLER SORULDU Saat 09.30’da başlayan ve 3 saat süren eğitim, öğleden sonra da 13.30-16.30 saatleri arasında devam etti. Eğitmen Psikolog Ayşe Sabahat Yazıcı, eğitimde stres ve öfke kontrolünün önemine değindi, dikkat edilmesi gereken noktalara vurgu yaptı. Eğitimin ikinci bölümü ise soru cevap şeklinde devam etti.
Körfez Belediyesi’nde eğitimler devam ediyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından 2021 yılı eğitim programları kapsamında ‘Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü’ eğitimi verildi

Körfez Belediyesi’nde eğitimler devam ediyor. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından 2021 yılı eğitim programları kapsamında ‘Stres Yönetimi ve Öfke Kontrolü’ eğitimi verildi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Psikolog Ayşe Sabahat Yazıcı tarafından verilen eğitim, 2 grup halinde sabah ve öğleden sonra olarak gerçekleştirildi.

MERAK EDİLENLER SORULDU

Saat 09.30’da başlayan ve 3 saat süren eğitim, öğleden sonra da 13.30-16.30 saatleri arasında devam etti. Eğitmen Psikolog Ayşe Sabahat Yazıcı, eğitimde stres ve öfke kontrolünün önemine değindi, dikkat edilmesi gereken noktalara vurgu yaptı. Eğitimin ikinci bölümü ise soru cevap şeklinde devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.