Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Polis memuru eşini öldürdü

ASAYİŞ 25.06.2018 - 22:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2563+ kez okundu.
 

Polis memuru eşini öldürdü

Körfez Güney Mahallesinde boşanmak üzere olan eşi ile tartışan polis memuru, eşini evinde tabancayla öldürdü.

Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi Bodur Sokak no:3 de ayrılma aşamasında olan eşiyle kavga eden polis memuru tabancayla vurarak 3 çocuk annesi olan karısını öldürdü. Alınan bilgi ve iddialara göre saat 19 sıralarında yaşanan kolay da ayrılmak üzere olduğu eşiyle kavga eden İ.K polis memuru Tartışmanın büyümesi üzerine tabancasını çekerek eşi Elif Kaya Yavuz'u yüzünden ve karnından olmak üzere iki el ateş ederek vurdu. Ağır yaralanan genç kadın kaldırıldığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti İzmit Saraybahçe Karakolu'nda polis memuru olduğu söyleyen İ.K. daha sonra karakola teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.    
Körfez Güney Mahallesinde boşanmak üzere olan eşi ile tartışan polis memuru, eşini evinde tabancayla öldürdü.

Körfez Tütünçiftlik Güney Mahallesi Bodur Sokak no:3 de ayrılma aşamasında olan eşiyle kavga eden polis memuru tabancayla vurarak 3 çocuk annesi olan karısını öldürdü.

Alınan bilgi ve iddialara göre saat 19 sıralarında yaşanan kolay da ayrılmak üzere olduğu eşiyle kavga eden İ.K polis memuru Tartışmanın büyümesi üzerine tabancasını çekerek eşi Elif Kaya Yavuz'u yüzünden ve karnından olmak üzere iki el ateş ederek vurdu. Ağır yaralanan genç kadın kaldırıldığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti İzmit Saraybahçe Karakolu'nda polis memuru olduğu söyleyen İ.K. daha sonra karakola teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.