Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Polis memuru koronavirüse yenildi

Vefat 11.04.2021 - 15:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1777+ kez okundu.
 

Polis memuru koronavirüse yenildi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinde görev yapan, Ali Gül(52) koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinde görev yapan, Ali Gül(52) koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinde uzun yıllardan bu yana görev yapan, evli ve 4 çocuk babası Ali Gül(52), 10 gündür Kovid-19 rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybetti. SAKARYA'DA TOPRAĞA VERİLECEK Derince İbni Sina Mahallesi'nde ikamet eden Gül’ün cenazesi Sakarya’da toprağa verilecek. Meslektaşları tarafından çok sevilen Gül’ün vefatı başta ailesi ile yakın akrabaları olmak üzere tüm emniyet teşkilatını derinden üzdü.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinde görev yapan, Ali Gül(52) koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinde görev yapan, Ali Gül(52) koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinde uzun yıllardan bu yana görev yapan, evli ve 4 çocuk babası Ali Gül(52), 10 gündür Kovid-19 rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

SAKARYA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Derince İbni Sina Mahallesi'nde ikamet eden Gül’ün cenazesi Sakarya’da toprağa verilecek. Meslektaşları tarafından çok sevilen Gül’ün vefatı başta ailesi ile yakın akrabaları olmak üzere tüm emniyet teşkilatını derinden üzdü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.