Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ramazan Ayının İlk Gününde Gönül Kapıları Aralandı

YAŞAM 13.04.2021 - 22:58, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1898+ kez okundu.
 

Ramazan Ayının İlk Gününde Gönül Kapıları Aralandı

Vali Seddar Yavuz’un “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışıyla ortaya koyduğu ve başarılı bir şekilde uygulanan “Gönülden Gönüle” projesinde; ilimizdeki toplumun dezavantajlı kesimine yönelik uzatılan şefkat eli her geçen gün artmaya devam ediyor.

Vali Seddar Yavuz’un “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışıyla ortaya koyduğu ve başarılı bir şekilde uygulanan “Gönülden Gönüle” projesinde; ilimizdeki toplumun dezavantajlı kesimine yönelik uzatılan şefkat eli her geçen gün artmaya devam ediyor. Bugün de Mübarek Ramazan ayının teşrifleri vesilesiyle Vali Yardımcısı Ali Ada tarafından pandemi kurallarına riayet edilerek İzmit İlçemizdeki ailelerimiz ziyaret edildi. İlk Ziyaret Şehit Yakını ve Gazilerimize Yapıldı Vali Yardımcısı Ali Ada ilk olarak Şehidimiz Pilot Teğmen Fatih Kaban’ın İzmit Topçular Mahallesinde ikamet eden kardeşi Mert Kaban’ı ziyaret etti. Şehidimizin emanetinin hal hatırını sorarak, Ramazan ayının huzur ve sağlık içerisinde geçirilmesi temennisinde bulunan Vali Yardımcısı Ali Ada: “Sizin isteklerinizin başımızın üstünde yeri var. Rabbim sabırlar versin.” dedi.  Ziyarette; bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, ulusal birliğimizin ve Cumhuriyetimizin onurlu sembolleri olan Gazilerimiz de unutulmadı. İzmit ilçemizin farklı mahallelerinde ikamet eden Gazilerimiz; Kıbrıs Gazisi Reşat Demirgök, Kıbrıs Gazisi Mevlüt Sarıkaya, Kıbrıs Gazisi Salih Bıçakcı ve Necmi Harman’ın hal ve hatırlarını sorarak bir süre sohbette bulunan Vali Yardımcısı Ali Ada gazilerimizin ramazan aylarını tebrik ederek, sağlık içerisinde geçirilmesi temennilerinde bulundular.  Vali Yavuz’a selam gönderen gazilerimiz ve şehit aileleri: “Sizin evlerimize gelerek bizleri ziyaret etmesi büyük bir onur ve mutluluk.  Allah devletimize zeval vermesin.” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler. Engelli, Yaşlı ve SYDV Aileleri Unutulmadı Vali Yardımcısı Ali Ada, engelli vatandaşlarımızın umutlarını yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için İzmit’te ikamet eden ve hanelerinde engelli bireyi bulunan 4 aileyi ziyaret etti.  Vatandaşlarımızın hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcısı Ali Ada,  ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek, Ramazan aylarının hayırlı geçmesini diledi.   Bu özel ve kutlu günde yaşlı vatandaşlarımızı da ziyaret ederek hayır ve dualarını alan Vali Yardımcısı Ali Ada, sağlıklı bir ömür temennisinde bulunarak, kendilerine Vali Seddar Yavuz’un selamını iletti. Mutlulukları gözlerine yansıyan yaşlılarımız: “Bizleri bu mübarek günde ziyaret edip, evimizi şenlendirdiniz. Allah hepinizden razı olsun, Devletimize zeval vermesin” dediler. Daha sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları yerinde gören ve onları dinleyen, istek ve taleplerini not alarak çözüme kavuşturulması noktasında gereken talimatları veren Vali Yardımcısı Ali Ada,  rastladığı çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.
Vali Seddar Yavuz’un “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışıyla ortaya koyduğu ve başarılı bir şekilde uygulanan “Gönülden Gönüle” projesinde; ilimizdeki toplumun dezavantajlı kesimine yönelik uzatılan şefkat eli her geçen gün artmaya devam ediyor.

Vali Seddar Yavuz’un “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışıyla ortaya koyduğu ve başarılı bir şekilde uygulanan “Gönülden Gönüle” projesinde; ilimizdeki toplumun dezavantajlı kesimine yönelik uzatılan şefkat eli her geçen gün artmaya devam ediyor.

Bugün de Mübarek Ramazan ayının teşrifleri vesilesiyle Vali Yardımcısı Ali Ada tarafından pandemi kurallarına riayet edilerek İzmit İlçemizdeki ailelerimiz ziyaret edildi.

İlk Ziyaret Şehit Yakını ve Gazilerimize Yapıldı

Vali Yardımcısı Ali Ada ilk olarak Şehidimiz Pilot Teğmen Fatih Kaban’ın İzmit Topçular Mahallesinde ikamet eden kardeşi Mert Kaban’ı ziyaret etti. Şehidimizin emanetinin hal hatırını sorarak, Ramazan ayının huzur ve sağlık içerisinde geçirilmesi temennisinde bulunan Vali Yardımcısı Ali Ada: “Sizin isteklerinizin başımızın üstünde yeri var. Rabbim sabırlar versin.” dedi. 

Ziyarette; bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, ulusal birliğimizin ve Cumhuriyetimizin onurlu sembolleri olan Gazilerimiz de unutulmadı.

İzmit ilçemizin farklı mahallelerinde ikamet eden Gazilerimiz; Kıbrıs Gazisi Reşat Demirgök, Kıbrıs Gazisi Mevlüt Sarıkaya, Kıbrıs Gazisi Salih Bıçakcı ve Necmi Harman’ın hal ve hatırlarını sorarak bir süre sohbette bulunan Vali Yardımcısı Ali Ada gazilerimizin ramazan aylarını tebrik ederek, sağlık içerisinde geçirilmesi temennilerinde bulundular. 

Vali Yavuz’a selam gönderen gazilerimiz ve şehit aileleri: “Sizin evlerimize gelerek bizleri ziyaret etmesi büyük bir onur ve mutluluk.  Allah devletimize zeval vermesin.” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.

Engelli, Yaşlı ve SYDV Aileleri Unutulmadı

Vali Yardımcısı Ali Ada, engelli vatandaşlarımızın umutlarını yitirmeden mutlu bir yaşam sürmeleri için İzmit’te ikamet eden ve hanelerinde engelli bireyi bulunan 4 aileyi ziyaret etti.  Vatandaşlarımızın hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcısı Ali Ada,  ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek, Ramazan aylarının hayırlı geçmesini diledi.

  Bu özel ve kutlu günde yaşlı vatandaşlarımızı da ziyaret ederek hayır ve dualarını alan Vali Yardımcısı Ali Ada, sağlıklı bir ömür temennisinde bulunarak, kendilerine Vali Seddar Yavuz’un selamını iletti.

Mutlulukları gözlerine yansıyan yaşlılarımız: “Bizleri bu mübarek günde ziyaret edip, evimizi şenlendirdiniz. Allah hepinizden razı olsun, Devletimize zeval vermesin” dediler.


Daha sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları yerinde gören ve onları dinleyen, istek ve taleplerini not alarak çözüme kavuşturulması noktasında gereken talimatları veren Vali Yardımcısı Ali Ada,  rastladığı çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.