Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Recep Tayyip Erdoğan, Muhtar adayı oldu

SİYASET 28.02.2019 - 21:12, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3112+ kez okundu.
 

Recep Tayyip Erdoğan, Muhtar adayı oldu

Gölcüklü Recep Tayyip Erdoğan, Dumlupınar Mahallesi için Muhtarlığa talip oldu.

Gölcüklü Recep Tayyip Erdoğan, Dumlupınar Mahallesi için Muhtarlığa talip oldu. İsminin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a benzerliği ile dikkat çeken 20 yaşındaki Muhtar Adayı, mahallesinde kapı kapı dolaşarak oy istiyor.  Erdoğan, adaylığı hakkında şu ifadeleri kullandı: “Küçüklüğümden bu yana aklımda sürekli hep siyasete atılma isteği vardı. Ülkemizde seçme ve seçilme yaşı 18’e düşürüldükten sonra siyasete katılmayı kesinleştirdim ve ardından 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler ve muhtarlık seçimlerinde Gölcüğün Dumlupınar mahallesinden muhtar adayı olmaya karar verdim.” dedi. RECEP TAYYİP ERDOĞAN KİMDİR? 10 Temmuz 1998 yılında dünyaya gelen Recep Tayyip Erdoğan, eğitim hayatının ilk ve ortaokulunu Gölcük Gazi İlköğretim Okulunda tamamladı. Ardından Gölcük İmam Hatip Lisesinde eğitimine devam eden Erdoğan, daha sonrasında ise nakil olarak Gölcük Endüstri Meslek Lisesine geçiş yaptı.E ndüstri Meslek Lisesinde Makine alanından mezun oldu.
Gölcüklü Recep Tayyip Erdoğan, Dumlupınar Mahallesi için Muhtarlığa talip oldu.

Gölcüklü Recep Tayyip Erdoğan, Dumlupınar Mahallesi için Muhtarlığa talip oldu. İsminin Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a benzerliği ile dikkat çeken 20 yaşındaki Muhtar Adayı, mahallesinde kapı kapı dolaşarak oy istiyor.

 Erdoğan, adaylığı hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Küçüklüğümden bu yana aklımda sürekli hep siyasete atılma isteği vardı. Ülkemizde seçme ve seçilme yaşı 18’e düşürüldükten sonra siyasete katılmayı kesinleştirdim ve ardından 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler ve muhtarlık seçimlerinde Gölcüğün Dumlupınar mahallesinden muhtar adayı olmaya karar verdim.” dedi.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN KİMDİR?

10 Temmuz 1998 yılında dünyaya gelen Recep Tayyip Erdoğan, eğitim hayatının ilk ve ortaokulunu Gölcük Gazi İlköğretim Okulunda tamamladı. Ardından Gölcük İmam Hatip Lisesinde eğitimine devam eden Erdoğan, daha sonrasında ise nakil olarak Gölcük Endüstri Meslek Lisesine geçiş yaptı.E ndüstri Meslek Lisesinde Makine alanından mezun oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.