Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Rektör Aslan, Müdürleri Ağırladı

EĞİTİM 28.09.2018 - 12:58, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2526+ kez okundu.
 

Rektör Aslan, Müdürleri Ağırladı

GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan Tuzla, Pendik, Çayırova, Darıca ve Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile bir araya geldi. Toplantıda birlikte ve ayrı ayrı yapılan projeler ve olası projeler görüşüldü. Bağlantı

GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan Tuzla, Pendik, Çayırova, Darıca ve Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile bir araya geldi. Toplantıda birlikte ve ayrı ayrı yapılan projeler ve olası projeler görüşüldü. Sahip olduğu yüksek eğitim ve araştırma kalitesinin yanında toplumun,  sanayinin ve bölgenin yararı için paydaşları ile sürekli temas halinde olan Gebze Teknik Üniversitesi’nde(GTÜ)milli eğitim müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirildi.GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat BALAY, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi TUNÇ, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail OĞUZ, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ALİREİSOĞLU, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin YILMAZ katıldı. Toplantıda GTÜ ve ilçe milli eğitim müdürlükleri arasındakimevcut çalışmalar ve olası projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan toplantı sonrası yaptığı açıklamada; “ Üniversitemizin kaliteli eğitim anlayışını, akademik gücümüzü, bilimsel ve teknik tüm olanaklarımızı bölgemizin yararına kullanmak, bize ihtiyaç duyulan her konuda destek olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle eğitim-öğretim konusunda bölgemizde bulunan Milli Eğitim Müdürlükleri ile birçok proje yürütüyoruz. Bizim için en az öğrencilerimiz kadar değerli bulduğumuz her kademedeki öğrencilerin beceri kazanımlarına üniversite olarak ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda ve çağın gereksinimleri ölçeğinde destek olmaktayız ve olacağız. Müdürlerimiz ile bundan sonrada sürekli bir araya gelerek milli eğitime yeni projelerle katkımızı sunmaya devam edeceğiz.” dedi.  
GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan Tuzla, Pendik, Çayırova, Darıca ve Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile bir araya geldi. Toplantıda birlikte ve ayrı ayrı yapılan projeler ve olası projeler görüşüldü. Bağlantı

GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan Tuzla, Pendik, Çayırova, Darıca ve Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile bir araya geldi. Toplantıda birlikte ve ayrı ayrı yapılan projeler ve olası projeler görüşüldü.

Sahip olduğu yüksek eğitim ve araştırma kalitesinin yanında toplumun,  sanayinin ve bölgenin yararı için paydaşları ile sürekli temas halinde olan Gebze Teknik Üniversitesi’nde(GTÜ)milli eğitim müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirildi.GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’ın ev sahipliğinde yapılan toplantıya Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat BALAY, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi TUNÇ, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail OĞUZ, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ALİREİSOĞLU, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin YILMAZ katıldı. Toplantıda GTÜ ve ilçe milli eğitim müdürlükleri arasındakimevcut çalışmalar ve olası projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan toplantı sonrası yaptığı açıklamada; “ Üniversitemizin kaliteli eğitim anlayışını, akademik gücümüzü, bilimsel ve teknik tüm olanaklarımızı bölgemizin yararına kullanmak, bize ihtiyaç duyulan her konuda destek olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle eğitim-öğretim konusunda bölgemizde bulunan Milli Eğitim Müdürlükleri ile birçok proje yürütüyoruz. Bizim için en az öğrencilerimiz kadar değerli bulduğumuz her kademedeki öğrencilerin beceri kazanımlarına üniversite olarak ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda ve çağın gereksinimleri ölçeğinde destek olmaktayız ve olacağız. Müdürlerimiz ile bundan sonrada sürekli bir araya gelerek milli eğitime yeni projelerle katkımızı sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.