Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Rektör Hülagü'den Başkan Sezer'e Ziyaret

YAŞAM 15.11.2019 - 19:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1363+ kez okundu.
 

Rektör Hülagü'den Başkan Sezer'e Ziyaret

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. “KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ, KOCAELİ’NİN EN ÖNEMLİ MARKALARINDAN BİRİSİDİR” Başkan Sezer ziyaret ile ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Kocaeli Üniversitesi işbirliğiyle yürüten Vizyon 2023 Projemiz var. Yakın zaman önce bu projeyle ilgili bir protokol imzalanmıştı. Gölcük’te değer katacak projelerin içerisinde olması ve akademik anlamda Gölcük’e Kocaeli Üniversitesi tarafından katkı yapılmasından, her zaman olduğu gibi şimdi de çok büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli’nin en önemli markalarından biridir. Bu üniversitenin rektörü olan saygıdeğer hocamızın da ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etmiştir” dedi.    “ALİ BEYLE ÇOK ESKİYE DAYANAN DOSTLUĞUMUZ VAR” Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’de yaptığı konuşmada; “Kocaeli Üniversitesi ve yerel yönetimler arasında çok sıkı bir birliktelik ve diyalog var. Bunların arasında en çok ivme almış, 19 senedir devam eden Gölcük Belediyesi ile sürdürdüğümüz projelerdir ve çalışmalardır. İsmi de Vizyon 2023 Projesi olan çalışmalar, başarıyla devam ediyor. Bir önceki başkanımız Mehmet Ellibeş zamanında da çok yakın diyaloğumuz vardı. Başkanımız Ali Beyle de çok yakın eskiye dayanan dostluğumuz var. Kente bir değer katacağına inandığımız için bizde üniversite olarak her zaman yanındayız. Bugünkü ziyaretimizin nedeni makamında hayırlı olsun demekti” dedi. Ziyarette Başkan Sezer Sultan 2.Abdulhamid Han döneminde 1886 yılında yapılmış ilk Türk Denizaltısı’nın maketini, Rektör Sadettin Hülagü’de el yapımı kahve fincanı ve kitap hediye etti.
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

“KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ, KOCAELİ’NİN EN ÖNEMLİ MARKALARINDAN BİRİSİDİR”

Başkan Sezer ziyaret ile ilgili basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Kocaeli Üniversitesi işbirliğiyle yürüten Vizyon 2023 Projemiz var. Yakın zaman önce bu projeyle ilgili bir protokol imzalanmıştı. Gölcük’te değer katacak projelerin içerisinde olması ve akademik anlamda Gölcük’e Kocaeli Üniversitesi tarafından katkı yapılmasından, her zaman olduğu gibi şimdi de çok büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Kocaeli Üniversitesi, Kocaeli’nin en önemli markalarından biridir. Bu üniversitenin rektörü olan saygıdeğer hocamızın da ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etmiştir” dedi.   

“ALİ BEYLE ÇOK ESKİYE DAYANAN DOSTLUĞUMUZ VAR”

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’de yaptığı konuşmada; “Kocaeli Üniversitesi ve yerel yönetimler arasında çok sıkı bir birliktelik ve diyalog var. Bunların arasında en çok ivme almış, 19 senedir devam eden Gölcük Belediyesi ile sürdürdüğümüz projelerdir ve çalışmalardır. İsmi de Vizyon 2023 Projesi olan çalışmalar, başarıyla devam ediyor. Bir önceki başkanımız Mehmet Ellibeş zamanında da çok yakın diyaloğumuz vardı. Başkanımız Ali Beyle de çok yakın eskiye dayanan dostluğumuz var. Kente bir değer katacağına inandığımız için bizde üniversite olarak her zaman yanındayız. Bugünkü ziyaretimizin nedeni makamında hayırlı olsun demekti” dedi. Ziyarette Başkan Sezer Sultan 2.Abdulhamid Han döneminde 1886 yılında yapılmış ilk Türk Denizaltısı’nın maketini, Rektör Sadettin Hülagü’de el yapımı kahve fincanı ve kitap hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.