Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Roman Dernek Başkanının Yeğeni Korona Kurbanı

SAĞLIK 27.04.2020 - 22:53, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1508+ kez okundu.
 

Roman Dernek Başkanının Yeğeni Korona Kurbanı

Körfez Roman Dernek Başkanı Bayram Denizci’nin İstanbul Dudullu’da yaşayan yeğeni Yaşar Demir (27) genç yaşta olmasına rağmen yakalandığı Kovid-19 nedeniyle vefat etti.

Körfez Roman Dernek Başkanı Bayram Denizci’nin İstanbul Dudullu’da yaşayan yeğeni Yaşar Demir (27) genç yaşta olmasına rağmen yakalandığı Kovid-19 nedeniyle vefat etti. Çiçekçilik yapan ve 3 çocuk babası olan Yaşar Demir, eşi ve annesi Koronavirüs kaparak hastalandılar. Yoğun bakıma alınan ve hastalığı atlatmış bir kişinin kanı verilmesine rağmen genç adam kurtulamadı ve vefat etti. Yaşar Demir’in eşi ve annesinin ise tedavilerinin olumlu seyrettiği ve hastalığı yendikleri öğrenildi. Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. mekanı cennet olsun    
Körfez Roman Dernek Başkanı Bayram Denizci’nin İstanbul Dudullu’da yaşayan yeğeni Yaşar Demir (27) genç yaşta olmasına rağmen yakalandığı Kovid-19 nedeniyle vefat etti.

Körfez Roman Dernek Başkanı Bayram Denizci’nin İstanbul Dudullu’da yaşayan yeğeni Yaşar Demir (27) genç yaşta olmasına rağmen yakalandığı Kovid-19 nedeniyle vefat etti.
Çiçekçilik yapan ve 3 çocuk babası olan Yaşar Demir, eşi ve annesi Koronavirüs kaparak hastalandılar. Yoğun bakıma alınan ve hastalığı atlatmış bir kişinin kanı verilmesine rağmen genç adam kurtulamadı ve vefat etti.
Yaşar Demir’in eşi ve annesinin ise tedavilerinin olumlu seyrettiği ve hastalığı yendikleri öğrenildi.

Körfez Manşet Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz. mekanı cennet olsun

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.