Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Saadet Partisi, Büyükşehir Adayını açıkladı!

SİYASET 19.02.2019 - 19:05, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1553+ kez okundu.
 

Saadet Partisi, Büyükşehir Adayını açıkladı!

Saadet Partisi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı.

Saadet Partisi, Kocaeli’de ilçe belediye başkan adaylarını belirleme sürecini tamamladı. Uzun süren çalışmaların ardından KocaeliBüyükşehir Belediye başkan adayı da belirlendi. Saadet Partisi, KocaeliBüyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Birol Aydın’ı tanıttı. Birol Aydın'ı, 2014 yerel seçimlerinde de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak görmüştük. Olağanüstü bir değişiklik olmazsa Saadet Partisi, bugün Birol Aydın ismini kamuoyuyla ile resmi olarak paylaşacak. BİROL AYDIN KİMDİR? 1969 yılında Gümüşhane'de doğdu. İlk ve orta öğretimini Gebze'de, yükseköğrenimini Tunus Zeytune Üniversitesi'nde bitirdi. Üniversite sonrası Milli Gençlik Vakfı Gebze Başkanlığı, Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı görevlerini yürüttü. Milli Görüş partilerinin çeşitli kademelerinde görev aldı. 2002-2005 yıllarında Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı yaptı. 2014 yılında KocaeliBüyükşehir Belediye başkan adayı oldu. Halen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. İyi derecede Arapça bilen Aydın, Kocaeli'nde ticari faaliyetlerini devam ettirmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.  
Saadet Partisi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı.

Saadet Partisi, Kocaeli’de ilçe belediye başkan adaylarını belirleme sürecini tamamladı. Uzun süren çalışmaların ardından KocaeliBüyükşehir Belediye başkan adayı da belirlendi. Saadet Partisi, KocaeliBüyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Birol Aydın’ı tanıttı. Birol Aydın'ı, 2014 yerel seçimlerinde de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak görmüştük. Olağanüstü bir değişiklik olmazsa Saadet Partisi, bugün Birol Aydın ismini kamuoyuyla ile resmi olarak paylaşacak.

BİROL AYDIN KİMDİR?

1969 yılında Gümüşhane'de doğdu. İlk ve orta öğretimini Gebze'de, yükseköğrenimini Tunus Zeytune Üniversitesi'nde bitirdi. Üniversite sonrası Milli Gençlik Vakfı Gebze Başkanlığı, Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı görevlerini yürüttü. Milli Görüş partilerinin çeşitli kademelerinde görev aldı. 2002-2005 yıllarında Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanlığı yaptı. 2014 yılında KocaeliBüyükşehir Belediye başkan adayı oldu. Halen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. İyi derecede Arapça bilen Aydın, Kocaeli'nde ticari faaliyetlerini devam ettirmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.