Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Saadet Partisi İl Başkanı Mutlu'dan su kesintisine tepki

SİYASET 25.12.2020 - 13:58, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1657+ kez okundu.
 

Saadet Partisi İl Başkanı Mutlu'dan su kesintisine tepki

Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu haftalık olağan basın açıklamasında il genelinde 2 gün boyunca yaşanacak su kesintisine değindi.

Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu haftalık olağan basın açıklamasını gerçekleştridi. Mutlu il genelinde 2 gün boyunca yaşanacak su kesintisi hakkında, "İlave bir tahliye için by-pass bağlantısı yapar sonra suyu şehre verirsiniz. Yani bir şehrin suyunu bu kadar uzun süre kesemezsiniz. Bu sizi  sürekli eleştirdiğiniz eski İstanbul yapar. Ayrıca bu iki-üç gün önce yapılacak bir duyuru değil. İnsanların pazartesiye kadar çözüm üretmesi imkansız. Nüfusun yüzde 90’ında su stoku imkanı da yok. Hastası, yaşlısı, hastanesi, yangını ile Allah korusun ortaya çıkacak sorunun sorumlusu da vebali de üzerinizdedir" dedi. "SORUNLARI ÇÖZEMEDİLER" Mutlu açıklamalarının devamında ise,"Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından 17 Aralık 2011 tarihinden itibaren bizim eski demiryolu ulaşım hattımız hızlı tren yapılacak diye kaldırıldı. 30 ayda yapılması planlanan hat yıllar sonra açıldı ama bir baktık ki bizim Adapazarı-Harem hattımız buhar olmuş. Dönemin TCDD 1. Bölge Müdürü Hasan Gedikli, Kocaeli ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalar bitene kadar toplu taşımaya çözüm bulacağını söyledi. Gedikli, "Kara ve deniz ulaşımıyla sorun çözülecek"dedi.Bu süreçte belediyeler kendileri ile ilgili geçiş yolları, köprüler, altyapı çalışmaları ile ilgili sorunlarını çözmedikleri gibi ne kara ne de deniz ulaşımını da çözemediler. "YEDİ SEKİZ SENE NEDEN BEKLEDİNİZ" Bu çalışmadan en çok şehrimizin insanı mağdur oldu. Bundan on yıl önce ilimizden İstanbul’a düzenli olarak gidip gelen insanlarımız otobüslere yönlendirildi.  Kocaeli’yi bu süreçte tek bir firmaya mahkum ettiler. Dünyanın hiçbir yerinde olmayan bir uygulamayla 100 kilometrelik yolcu biletini 50 lira yapmak zorunda bıraktılar. Bu şehir bir sanayi şehri, öğrenci şehri. En az 40-50 bin öğrencinin her gün ulaşım sorunu görmezden gelindi. Kocaeli’de yaşayıp İstanbul’da çalışan, İstanbul’da yaşayıp Kocaeli’de çalışan insanlar için kalıcı bir çözüm düşünülmedi. 100 km yolu on yılda çözemeyenler gelmiş şimdi iki gün koca şehrin suyunu kesecek. 7-8 sene neden beklediniz. "BİZ BELEDİYEYİ YÖNETSEYDİK" Biz belediyeyi yönetseydik, miadını doldurmuş, şehir içi trafiğini pek çok yerden kesen, karayolunu işgal eden raylı sisteme milyonlar harcamak yerine metro hattı bitirmiştik. 2012 yılından itibaren İzmit’ten Kadıköy’e ve İzmit’ten Eminönü’ye hızlı feribot koyardık. Yani 1 saat 20 dakikada Eminönü’ndesiniz. Bugün Eminönü’ye yaklaşık 2 saatte servisleri dahil edersek 4 araçlı indi-bindi ile gidebilirsiniz. İstanbul-Bandırma arası 252 km ve taşıma ücreti 64 lira. İzmit-Eminönü bunun yarı mesafesi, hadi olsun 35 lira. Tek araçla, hızlı, konforlu ve trafiği, kazası, servisi olmadan seyahat edersiniz" dedi.
Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu haftalık olağan basın açıklamasında il genelinde 2 gün boyunca yaşanacak su kesintisine değindi.

Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu haftalık olağan basın açıklamasını gerçekleştridi. Mutlu il genelinde 2 gün boyunca yaşanacak su kesintisi hakkında, "İlave bir tahliye için by-pass bağlantısı yapar sonra suyu şehre verirsiniz. Yani bir şehrin suyunu bu kadar uzun süre kesemezsiniz. Bu sizi  sürekli eleştirdiğiniz eski İstanbul yapar. Ayrıca bu iki-üç gün önce yapılacak bir duyuru değil. İnsanların pazartesiye kadar çözüm üretmesi imkansız. Nüfusun yüzde 90’ında su stoku imkanı da yok. Hastası, yaşlısı, hastanesi, yangını ile Allah korusun ortaya çıkacak sorunun sorumlusu da vebali de üzerinizdedir" dedi.

"SORUNLARI ÇÖZEMEDİLER"

Mutlu açıklamalarının devamında ise,"Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından 17 Aralık 2011 tarihinden itibaren bizim eski demiryolu ulaşım hattımız hızlı tren yapılacak diye kaldırıldı. 30 ayda yapılması planlanan hat yıllar sonra açıldı ama bir baktık ki bizim Adapazarı-Harem hattımız buhar olmuş. Dönemin TCDD 1. Bölge Müdürü Hasan Gedikli, Kocaeli ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalar bitene kadar toplu taşımaya çözüm bulacağını söyledi. Gedikli, "Kara ve deniz ulaşımıyla sorun çözülecek"dedi.Bu süreçte belediyeler kendileri ile ilgili geçiş yolları, köprüler, altyapı çalışmaları ile ilgili sorunlarını çözmedikleri gibi ne kara ne de deniz ulaşımını da çözemediler.

"YEDİ SEKİZ SENE NEDEN BEKLEDİNİZ"

Bu çalışmadan en çok şehrimizin insanı mağdur oldu. Bundan on yıl önce ilimizden İstanbul’a düzenli olarak gidip gelen insanlarımız otobüslere yönlendirildi.  Kocaeli’yi bu süreçte tek bir firmaya mahkum ettiler. Dünyanın hiçbir yerinde olmayan bir uygulamayla 100 kilometrelik yolcu biletini 50 lira yapmak zorunda bıraktılar. Bu şehir bir sanayi şehri, öğrenci şehri. En az 40-50 bin öğrencinin her gün ulaşım sorunu görmezden gelindi. Kocaeli’de yaşayıp İstanbul’da çalışan, İstanbul’da yaşayıp Kocaeli’de çalışan insanlar için kalıcı bir çözüm düşünülmedi. 100 km yolu on yılda çözemeyenler gelmiş şimdi iki gün koca şehrin suyunu kesecek. 7-8 sene neden beklediniz.

"BİZ BELEDİYEYİ YÖNETSEYDİK"

Biz belediyeyi yönetseydik, miadını doldurmuş, şehir içi trafiğini pek çok yerden kesen, karayolunu işgal eden raylı sisteme milyonlar harcamak yerine metro hattı bitirmiştik. 2012 yılından itibaren İzmit’ten Kadıköy’e ve İzmit’ten Eminönü’ye hızlı feribot koyardık. Yani 1 saat 20 dakikada Eminönü’ndesiniz. Bugün Eminönü’ye yaklaşık 2 saatte servisleri dahil edersek 4 araçlı indi-bindi ile gidebilirsiniz. İstanbul-Bandırma arası 252 km ve taşıma ücreti 64 lira. İzmit-Eminönü bunun yarı mesafesi, hadi olsun 35 lira. Tek araçla, hızlı, konforlu ve trafiği, kazası, servisi olmadan seyahat edersiniz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.