Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Safiport Derince’nin Hem Sts’leri Hem De Rtg’leri Limanda Hazır!

EKONOMİ 02.08.2018 - 00:12, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2404+ kez okundu.
 

Safiport Derince’nin Hem Sts’leri Hem De Rtg’leri Limanda Hazır!

Safiport Derince, konteyner alanında yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Safiport Derince’nin Hem Sts’leri Hem De Rtg’leri Limanda Hazır! Safiport Derince, konteyner alanında yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. 10 Temmuz’da Çanakkale Boğazı’ndan geçen STS vinçler geçtiğimiz hafta Safiport Derince Limanı’na ulaştı. Özel olarak alçaltılmış oldukları halde yükseklikleri 90 m olduğundan özel bir operasyonla Osmangazi Köprüsü’nden geçiş yaparak limana ulaşan vinçlerin kurulumu için ekip hızlı bir şekilde çalışıyor. Vinçlerin gemiden indirilmesi, kurulum ve test işlemleri Eylül 2018’de tamamlanacak. Safiport’unSuper Post Panamax büyüklüğündeki STS vinçleri “Ultra LargeContainerVessel” olarak adlandırılan gemilere hizmet verebilecek. Vinçler gemi üzerinde 23. sıradan konteyner operasyonu yapabiliyor. SafiportDerince bu dev yatırım ile beraber Ro-Ro, Genel Kargo, Proje Kargo, Dökme Yük ve Demiryolu operasyonlarında ortaya koyduğu başarıyı, etkin ve verimli bir şekilde kullanılacak olan “Konteyner Terminaliyle” taçlandıracak. Safiport bu yatırımları ile İzmit Körfezi ve Türkiye’deki limancılık faaliyetlerinin gelişmesine de oldukça önemli bir fayda sağlamakta.    Kalmar marka 10 adet RTG’nin kurulumu da hedeflendiği gibi zamanında ve “Sıfır Kaza” ile tamamlandı.  Sektörde en iyiler içinde yer alan Kalmar tarafından Safiport Derince için üretilen vinçler, iman sahasında konteyner istifleme ve yüklemede kullanılacak. RTG’ler üst üste 6 ve yan yana 7 sıraya kadar istifleme kapasitesine sahip. Yeni nesil ‘Lastik Tekerlekli Konteyner İstif Vinçleri (RTG)’ tamamen elektrik enerjisi ile çalıştığı için karbon emisyonu duyarlılığı açısından da önemli bir fayda sağlıyor. RTG’ler, Ulaştırma Bakanlığı kriterlerine uygun konteyner tartım sistemleri, GPS ile hareket doğrulaması ve uzaktan erişimle tüm performans parametrelerinin izlenebilirliği gibi pek çok teknolojik özellik barındırıyor. SafiportDerince’ye ait 10 adet RTG’nin kurulumları tamamlanarak operasyona hazır hale geldi. 
Safiport Derince, konteyner alanında yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

Safiport Derince’nin Hem Sts’leri Hem De Rtg’leri Limanda Hazır!

Safiport Derince, konteyner alanında yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor.

10 Temmuz’da Çanakkale Boğazı’ndan geçen STS vinçler geçtiğimiz hafta Safiport Derince Limanı’na ulaştı. Özel olarak alçaltılmış oldukları halde yükseklikleri 90 m olduğundan özel bir operasyonla Osmangazi Köprüsü’nden geçiş yaparak limana ulaşan vinçlerin kurulumu için ekip hızlı bir şekilde çalışıyor. Vinçlerin gemiden indirilmesi, kurulum ve test işlemleri Eylül 2018’de tamamlanacak.

Safiport’unSuper Post Panamax büyüklüğündeki STS vinçleri “Ultra LargeContainerVessel” olarak adlandırılan gemilere hizmet verebilecek. Vinçler gemi üzerinde 23. sıradan konteyner operasyonu yapabiliyor.

SafiportDerince bu dev yatırım ile beraber Ro-Ro, Genel Kargo, Proje Kargo, Dökme Yük ve Demiryolu operasyonlarında ortaya koyduğu başarıyı, etkin ve verimli bir şekilde kullanılacak olan “Konteyner Terminaliyle” taçlandıracak.

Safiport bu yatırımları ile İzmit Körfezi ve Türkiye’deki limancılık faaliyetlerinin gelişmesine de oldukça önemli bir fayda sağlamakta.   

Kalmar marka 10 adet RTG’nin kurulumu da hedeflendiği gibi zamanında ve “Sıfır Kaza” ile tamamlandı.

 Sektörde en iyiler içinde yer alan Kalmar tarafından Safiport Derince için üretilen vinçler, iman sahasında konteyner istifleme ve yüklemede kullanılacak. RTG’ler üst üste 6 ve yan yana 7 sıraya kadar istifleme kapasitesine sahip.

Yeni nesil ‘Lastik Tekerlekli Konteyner İstif Vinçleri (RTG)’ tamamen elektrik enerjisi ile çalıştığı için karbon emisyonu duyarlılığı açısından da önemli bir fayda sağlıyor.

RTG’ler, Ulaştırma Bakanlığı kriterlerine uygun konteyner tartım sistemleri, GPS ile hareket doğrulaması ve uzaktan erişimle tüm performans parametrelerinin izlenebilirliği gibi pek çok teknolojik özellik barındırıyor. SafiportDerince’ye ait 10 adet RTG’nin kurulumları tamamlanarak operasyona hazır hale geldi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.