Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

SAĞLIKÇA’dan Hürriyet’e teşekkür ziyareti

GÜNDEM 09.06.2021 - 15:38, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2634+ kez okundu.
 

SAĞLIKÇA’dan Hürriyet’e teşekkür ziyareti

Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği (SAĞLIKÇA), İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti

Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği (SAĞLIKÇA), İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, saha programlarının yanı sıra dernek ve sivil toplum kuruluşlarını ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda pandemi sürecinin başından itibaren sağlıkçılara destek olan Başkan Hürriyet, Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği (SAĞLIKÇA) Başkanı Adem Yaman, Başkan Yardımcıları Pınar Ural ve Emre Kavukçu, Denetleme Kurulu üyesi Gökçe Eroğlu, Kandıra temsilci Hande Yıldırım ve Yönetim kurulu üyeleri Neziha Yıldırım ile Hacer Gündüz’ü makamında misafir etti. Sağlık çalışanları, desteklerinden ötürü teşekkür mahiyetinde Hürriyet’e kendi el emekleri ‘sağlık çalışanı’ temalı yağlı boya tabloyu hediye etti. DESTEKLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR Başkan Hürriyet, Koronavirüse karşı canla başla çalışarak en zorlu görevi üstlenen sağlık emekçilerini unutmayarak pandemi sürecinde onlara her anlamda destek oldu. Hürriyet’i makamında ziyaret ederek teşekkür eden Başkan Yaman, “Sağlık çalışanlarına bu zamana kadar vermiş olduğunuz destekler ve katkılardan dolayı tüm sağlık çalışanları adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. HER ZAMAN YANINIZDAYIZ Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Başkan Hürriyet, “ Öncelikle çalışmalarınızda kolaylık diliyorum. Dernek çalışması ve sivil toplum çalışması çok kıymetli. Sivil düşünce kurumsal yapılarda ve kurumsal kararlarda itici güç rolünü oynuyor. Bazı politikaların oluşmasında ve bazı uygulamaların yerleşmesinde ya da yeni uygulamaların oluşmasında sivil düşüncenin önemli bir görevi var. Aynı zamanda özellikle pandemi döneminde en zor görevi üstleniyorsunuz. Sizlere görevinizde başarılar diliyor ve İzmit Belediyesi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.  
Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği (SAĞLIKÇA), İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti

Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği (SAĞLIKÇA), İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, saha programlarının yanı sıra dernek ve sivil toplum kuruluşlarını ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda pandemi sürecinin başından itibaren sağlıkçılara destek olan Başkan Hürriyet, Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği (SAĞLIKÇA) Başkanı Adem Yaman, Başkan Yardımcıları Pınar Ural ve Emre Kavukçu, Denetleme Kurulu üyesi Gökçe Eroğlu, Kandıra temsilci Hande Yıldırım ve Yönetim kurulu üyeleri Neziha Yıldırım ile Hacer Gündüz’ü makamında misafir etti. Sağlık çalışanları, desteklerinden ötürü teşekkür mahiyetinde Hürriyet’e kendi el emekleri ‘sağlık çalışanı’ temalı yağlı boya tabloyu hediye etti.

DESTEKLERİNDEN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR

Başkan Hürriyet, Koronavirüse karşı canla başla çalışarak en zorlu görevi üstlenen sağlık emekçilerini unutmayarak pandemi sürecinde onlara her anlamda destek oldu. Hürriyet’i makamında ziyaret ederek teşekkür eden Başkan Yaman, “Sağlık çalışanlarına bu zamana kadar vermiş olduğunuz destekler ve katkılardan dolayı tüm sağlık çalışanları adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Başkan Hürriyet, “ Öncelikle çalışmalarınızda kolaylık diliyorum. Dernek çalışması ve sivil toplum çalışması çok kıymetli. Sivil düşünce kurumsal yapılarda ve kurumsal kararlarda itici güç rolünü oynuyor. Bazı politikaların oluşmasında ve bazı uygulamaların yerleşmesinde ya da yeni uygulamaların oluşmasında sivil düşüncenin önemli bir görevi var. Aynı zamanda özellikle pandemi döneminde en zor görevi üstleniyorsunuz. Sizlere görevinizde başarılar diliyor ve İzmit Belediyesi olarak her zaman yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.