Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sağlık Müdürlüğü’nden Kızılay’a Kan Bağışı Kampanyası

SAĞLIK 06.05.2020 - 13:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2893+ kez okundu.
 

Sağlık Müdürlüğü’nden Kızılay’a Kan Bağışı Kampanyası

Kocaeli Sağlık Müdürlüğü Kızılay’la Ortaklaşa bir Kan Bağışı Kampanyası Düzenledi. Kampanya kapsamında dün akşam Yahya Kaptanda bulunan İzmit Kan Bağış Merkezi’ne giden İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney ve sağlık çalışanları örnek bir davranış sergileyerek kan bağışı desteğinde bulundular.

Kocaeli Sağlık Müdürlüğü Kızılay’la Ortaklaşa bir Kan Bağışı Kampanyası Düzenledi. Kampanya kapsamında dün akşam Yahya Kaptanda bulunan İzmit Kan Bağış Merkezi’ne giden İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney ve sağlık çalışanları örnek bir davranış sergileyerek kan bağışı desteğinde bulundular. Kovid-19 hastalığı nedeniyle kan bağışçı sayısı azalan Kızılay’ın yurt genelinde olduğu gibi ilimizdeki kan stoklarında da ciddi azalma meydana geldi. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü düzenlediği kampanya ile Kızılay’a kan bağışı desteğinde bulundu. Düzenlenen kan bağışı kampanyası ile ilgili bilgiler veren Sağlık İl Müdürü Şenol Ergüney “COVİD-19 nedeniyle diğer illerde olduğu gibi Kocaeli’de de kan stoklarında ciddi bir azalma söz konusu. Buna bağlı olarak hastanelerimizdeki acil ameliyatlarda kullanılmak üzere kan ihtiyacı bulunmakta. Bu nedenle kızılay başkanlığı ile yaptığımız görüşmeler sonucunda bir kampanya başlatmaya karar verdik. Bu nedenle İl Sağlık Müdürlüğü ve bünyesine bağlı kuruluşlarda görevli idareci ve çalışan birçok arkadaşımızla birlikte buraya kan bağışında bulunmaya geldik. Şimdiden yoğun katılımın olduğu bağış kampanyası önümüzdeki 1 hafta boyunca devam edecek” dedi. Kızılay’ın ülkemize çok büyük hizmetleri olan milli bir müessese olduğunu vurgulayan Ergüney “Böylesine önemli bir kurum tarafından bizlere yapılan çağrılara mutlaka karşılık vermek gerekli. Tabi kan bağışı aynı zamanda insan sağlığı açısından da çok faydalı. Sağlıklı her insan rahatlıkla senede en az 2- 3 defa kan verebiliyor. Bizde arkadaşlarımızla beraber hem vatandaşlık vazifemizi yerine getirmek hem de gerekli ihtiyacı bir nebze karşılamak için buraya geldik. Yıl boyunca sürdürülmesi gereken bu tarz kampanyaların ulusal olarak desteklenerek diğer illere örnek oluşturması gerekiyor. Kocaeli İl Sağlık Müdürü olarak buradan sağlık durumu uygun olan tüm vatandaşlarımızı bu ay ve 2020 yılı boyunca düzenli olarak kan bağışında bulunmaya davet ediyorum” diye konuştu. Kocaeli Kızılay Başkanı Doç. Dr. Cengiz İpek ise “Bu gece İl Sağlık Müdürlüğümüzle gerçekleştirdiğimiz kampanya sonucunda çok başarılı bir dönor ve kan bağışı aldık. Önümüzdeki günlerde Gebze, Gölcük, Yahya Kaptan ve İzmit şubelerimizde de ciddi anlamda kan bağışı almayı düşünüyoruz. Kan stoklarımızın artması açısından bütün kurum ve kuruluşlar ile Kocaeli halkımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Kan bağışı sürekli bir ihtiyaçtır. Operasyon geçiren yüzlerce hastamızın buna ihtiyacı var. Bu örnek kampanya ilimizde farkındalık yaratacak ve kan bağışının artmasına sebep olacak. Desteklerinden dolayı İl Sağlık Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Kocaeli Sağlık Müdürlüğü Kızılay’la Ortaklaşa bir Kan Bağışı Kampanyası Düzenledi. Kampanya kapsamında dün akşam Yahya Kaptanda bulunan İzmit Kan Bağış Merkezi’ne giden İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney ve sağlık çalışanları örnek bir davranış sergileyerek kan bağışı desteğinde bulundular.

Kocaeli Sağlık Müdürlüğü Kızılay’la Ortaklaşa bir Kan Bağışı Kampanyası Düzenledi. Kampanya kapsamında dün akşam Yahya Kaptanda bulunan İzmit Kan Bağış Merkezi’ne giden İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney ve sağlık çalışanları örnek bir davranış sergileyerek kan bağışı desteğinde bulundular.

Kovid-19 hastalığı nedeniyle kan bağışçı sayısı azalan Kızılay’ın yurt genelinde olduğu gibi ilimizdeki kan stoklarında da ciddi azalma meydana geldi. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü düzenlediği kampanya ile Kızılay’a kan bağışı desteğinde bulundu.

Düzenlenen kan bağışı kampanyası ile ilgili bilgiler veren Sağlık İl Müdürü Şenol Ergüney “COVİD-19 nedeniyle diğer illerde olduğu gibi Kocaeli’de de kan stoklarında ciddi bir azalma söz konusu. Buna bağlı olarak hastanelerimizdeki acil ameliyatlarda kullanılmak üzere kan ihtiyacı bulunmakta. Bu nedenle kızılay başkanlığı ile yaptığımız görüşmeler sonucunda bir kampanya başlatmaya karar verdik. Bu nedenle İl Sağlık Müdürlüğü ve bünyesine bağlı kuruluşlarda görevli idareci ve çalışan birçok arkadaşımızla birlikte buraya kan bağışında bulunmaya geldik. Şimdiden yoğun katılımın olduğu bağış kampanyası önümüzdeki 1 hafta boyunca devam edecek” dedi.

Kızılay’ın ülkemize çok büyük hizmetleri olan milli bir müessese olduğunu vurgulayan Ergüney “Böylesine önemli bir kurum tarafından bizlere yapılan çağrılara mutlaka karşılık vermek gerekli. Tabi kan bağışı aynı zamanda insan sağlığı açısından da çok faydalı. Sağlıklı her insan rahatlıkla senede en az 2- 3 defa kan verebiliyor. Bizde arkadaşlarımızla beraber hem vatandaşlık vazifemizi yerine getirmek hem de gerekli ihtiyacı bir nebze karşılamak için buraya geldik. Yıl boyunca sürdürülmesi gereken bu tarz kampanyaların ulusal olarak desteklenerek diğer illere örnek oluşturması gerekiyor. Kocaeli İl Sağlık Müdürü olarak buradan sağlık durumu uygun olan tüm vatandaşlarımızı bu ay ve 2020 yılı boyunca düzenli olarak kan bağışında bulunmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Kocaeli Kızılay Başkanı Doç. Dr. Cengiz İpek ise “Bu gece İl Sağlık Müdürlüğümüzle gerçekleştirdiğimiz kampanya sonucunda çok başarılı bir dönor ve kan bağışı aldık. Önümüzdeki günlerde Gebze, Gölcük, Yahya Kaptan ve İzmit şubelerimizde de ciddi anlamda kan bağışı almayı düşünüyoruz. Kan stoklarımızın artması açısından bütün kurum ve kuruluşlar ile Kocaeli halkımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz. Kan bağışı sürekli bir ihtiyaçtır. Operasyon geçiren yüzlerce hastamızın buna ihtiyacı var. Bu örnek kampanya ilimizde farkındalık yaratacak ve kan bağışının artmasına sebep olacak. Desteklerinden dolayı İl Sağlık Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.