Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sahillerden 12 kamyon çöp temizlendi

GÜNDEM 19.10.2018 - 13:52, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2491+ kez okundu.
 

Sahillerden 12 kamyon çöp temizlendi

Büyükşehir Belediyesi, İzmit ve Başiskele ilçelerindeki çeşitli sahil noktalarında gerçekleştirdiği temizlik çalışmaları sonunda 4 günde 12 kamyon çöp ve yosun topladı

Çevre dostu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hem şehir içinde hem de körfez denizindeki temizlik çalışmalarına devam ediyor. Yıl boyunca sahilleri düzenli bir şekilde temizleyen Büyükşehir’e bağlı Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, son yapılan çalışma kapsamında İzmit ve Başiskele ilçelerindeki sahillerden 4 günde 12 kamyon yosun ve çöp topladı. HEM KARADAN HEM DE DENİZDEN Büyükşehir Belediyesi çevre denetim uçağı, deniz botu ve deniz süpürge araçları ile Körfez’i sürekli olarak denetleyip temizleme çalışmaları yürütüyor. Bu doğrultuda ayrıca karadan da ekipler denizin yosunlardan ve çöplerden arındırılması için belli aralıklarda sahillerde çalışmalar yürütüyor. Son olarak İzmit ve Başiskele ilçelerinde Büyükşehir ekipleri yosunları temizlemek için mesai harcadı. 4 GÜN SÜRDÜ Ekipler; Başiskele Naile – 1, İzmit Güney Terminal arkası ve Outlet arkasında bulunan sahillerde temizlik çalışmalarında bulundu. 4 gün süren temizleme çalışmalarında 12 kamyon çöp ve yosun toplandı. Yoğun süren temizlik çalışmalarında 6 personel görev yaptı. ÇALIŞMALAR TÜM İLÇELERDE SÜRÜYOR Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı yol, park ve bahçelerdeki çalışmalarına devam ederken sahil kıyılarını da ihmal etmiyor. Ekipler yıl boyunca ilçelerdeki sahillerde yosun ve çöpleri topluyor. Yapılan çalışmalarla sahillerin temiz tutulması amaçlanıyor.
Büyükşehir Belediyesi, İzmit ve Başiskele ilçelerindeki çeşitli sahil noktalarında gerçekleştirdiği temizlik çalışmaları sonunda 4 günde 12 kamyon çöp ve yosun topladı

Çevre dostu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hem şehir içinde hem de körfez denizindeki temizlik çalışmalarına devam ediyor. Yıl boyunca sahilleri düzenli bir şekilde temizleyen Büyükşehir’e bağlı Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, son yapılan çalışma kapsamında İzmit ve Başiskele ilçelerindeki sahillerden 4 günde 12 kamyon yosun ve çöp topladı.

HEM KARADAN HEM DE DENİZDEN

Büyükşehir Belediyesi çevre denetim uçağı, deniz botu ve deniz süpürge araçları ile Körfez’i sürekli olarak denetleyip temizleme çalışmaları yürütüyor. Bu doğrultuda ayrıca karadan da ekipler denizin yosunlardan ve çöplerden arındırılması için belli aralıklarda sahillerde çalışmalar yürütüyor. Son olarak İzmit ve Başiskele ilçelerinde Büyükşehir ekipleri yosunları temizlemek için mesai harcadı.

4 GÜN SÜRDÜ

Ekipler; Başiskele Naile – 1, İzmit Güney Terminal arkası ve Outlet arkasında bulunan sahillerde temizlik çalışmalarında bulundu. 4 gün süren temizleme çalışmalarında 12 kamyon çöp ve yosun toplandı. Yoğun süren temizlik çalışmalarında 6 personel görev yaptı.

ÇALIŞMALAR TÜM İLÇELERDE SÜRÜYOR

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı yol, park ve bahçelerdeki çalışmalarına devam ederken sahil kıyılarını da ihmal etmiyor. Ekipler yıl boyunca ilçelerdeki sahillerde yosun ve çöpleri topluyor. Yapılan çalışmalarla sahillerin temiz tutulması amaçlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.