Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sahipsiz değiller, bize emanetler

Körfez Belediyesi 25.02.2021 - 23:07, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 3088+ kez okundu.
 

Sahipsiz değiller, bize emanetler

Başkan Şener Söğüt, Körfezli Hayvanseverler ve STK temsilcileri ile birlikte kentin belirli noktalarında sokak hayvanları için mama bıraktı. Başkan Söğüt, “Sadece bu yıl 41 noktada 10 bin 500 kilogram mama dağıtımı gerçekleştirdik” dedi

Başkan Şener Söğüt, Körfezli Hayvanseverler ve STK temsilcileri ile birlikte kentin belirli noktalarında sokak hayvanları için mama bıraktı. Başkan Söğüt, sadece bugün değil, her gün sokak hayvanları için kent genelinde oluşturulan 41 besleme noktasında düzenli olarak yem bırakıldığını belirterek, “Sadece bu yıl 10 bin 500 kilogram mamayı beslenme noktalarına bıraktık. Özellikle soğuk havalarda bu konuda hassas davrandık” dedi. ONLARI ASLA UNUTMUYORUZ Hayata geçirilen Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile ‘sessiz dostlarımız’ dediği sokak hayvanlarının tüm bakımlarını da yaptıklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Bugün burada onlar için farkındalık da yaratmak adına beslenme noktalarına yem bıraktık. Can dostlarımızı unutmuyor, beslenme ihtiyaçlarını ve tedavilerini her koşulda gideriyoruz. HER TÜRLÜ TEDAVİLERİNİ YAPIYORUZ Özellikle bu soğuk günlerde can dostlarımızı unutmayalım, hep birlikte duyarlı olalım. Vatandaşlarımızdan bu konuda duyarlı olmalarını istiyorum. Kötü durumda gördükleri bir sokak hayvanı varsa da eğer bizlere ulaşsınlar. Ekiplerimiz onları alıyor, gerekli tedavilerini yapıyor ve tekrardan sağlıklı bir şekilde bırakıyor. 55 HAYVANIMIZI SAHİPLENDİRDİK 2020 yılında bu kapsamda 1100 sokak hayvanımızın tedavisini yaptık. Bu ciddi bir rakam. Kötü durumda olanlara da veteriner hekimlerimiz hemen müdahale etti. Önemli de ameliyatlar gerçekleştirdik. İyileşen 55 sokak hayvanımızı da sahiplendirdik. Sıcak birer yuvaları oldu. Bu bizleri de mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.
Başkan Şener Söğüt, Körfezli Hayvanseverler ve STK temsilcileri ile birlikte kentin belirli noktalarında sokak hayvanları için mama bıraktı. Başkan Söğüt, “Sadece bu yıl 41 noktada 10 bin 500 kilogram mama dağıtımı gerçekleştirdik” dedi

Başkan Şener Söğüt, Körfezli Hayvanseverler ve STK temsilcileri ile birlikte kentin belirli noktalarında sokak hayvanları için mama bıraktı. Başkan Söğüt, sadece bugün değil, her gün sokak hayvanları için kent genelinde oluşturulan 41 besleme noktasında düzenli olarak yem bırakıldığını belirterek, “Sadece bu yıl 10 bin 500 kilogram mamayı beslenme noktalarına bıraktık. Özellikle soğuk havalarda bu konuda hassas davrandık” dedi.

ONLARI ASLA UNUTMUYORUZ

Hayata geçirilen Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile ‘sessiz dostlarımız’ dediği sokak hayvanlarının tüm bakımlarını da yaptıklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Bugün burada onlar için farkındalık da yaratmak adına beslenme noktalarına yem bıraktık. Can dostlarımızı unutmuyor, beslenme ihtiyaçlarını ve tedavilerini her koşulda gideriyoruz.

HER TÜRLÜ TEDAVİLERİNİ YAPIYORUZ

Özellikle bu soğuk günlerde can dostlarımızı unutmayalım, hep birlikte duyarlı olalım. Vatandaşlarımızdan bu konuda duyarlı olmalarını istiyorum. Kötü durumda gördükleri bir sokak hayvanı varsa da eğer bizlere ulaşsınlar. Ekiplerimiz onları alıyor, gerekli tedavilerini yapıyor ve tekrardan sağlıklı bir şekilde bırakıyor.

55 HAYVANIMIZI SAHİPLENDİRDİK

2020 yılında bu kapsamda 1100 sokak hayvanımızın tedavisini yaptık. Bu ciddi bir rakam. Kötü durumda olanlara da veteriner hekimlerimiz hemen müdahale etti. Önemli de ameliyatlar gerçekleştirdik. İyileşen 55 sokak hayvanımızı da sahiplendirdik. Sıcak birer yuvaları oldu. Bu bizleri de mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.