Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sahte belge tutarı 178 milyon dolar

GÜNDEM 03.10.2020 - 14:59, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2361+ kez okundu.
 

Sahte belge tutarı 178 milyon dolar

Körfez Belediyesi’nde bazı bilgisayarların savcılığa teslim edilmesine neden olan iki adet iş bitirme belgesinin toplam değerinin 178 milyon dolar olduğu iddia ediliyor.

Sahte olduğu iddia edilen belgelerin dışarda hazırlandığı ve Körfez Belediyesi’ne sorulmasıyla olayın ortaya çıktığı belirtiliyor. Konuyla ilgili gündeme bomba gibi düşen olayın ayrıntıları da yavaş yavaş konuşulmaya başladı. Alınan bilgi ve iddialara göre yurt dışında bir ihaleye başvuran ve açıklanmayan firmanın, karşı tarafça sorgulanması sırasında olay ortaya çıktı. Yapı Kontrol ve Denetim görevlisinin belgeyi incelemesi sonrasında böyle bir hak ediş olmadığı görüldü ve durum Belediye Başkanı Şener Söğüt’e iletildikten sonra konu yargıya intikal ettirildi. İddialara göre 68 ve 110 milyon dolarlık iki hak ediş belgesinin de sahte olduğu düşünülürken bilgisayarlar savcılığa teslim edilerek incelenmesi istendi. Sistemde başka belgelerin de olma ihtimali üzerine başlatılan inceleme ve soruşturma devam ediyor. Bir başka iddiaya göre bilgisayarlar teslim edilirken bazı firmalara ait kayıtlar silindi.(Kaynak:seskocaeli)
Körfez Belediyesi’nde bazı bilgisayarların savcılığa teslim edilmesine neden olan iki adet iş bitirme belgesinin toplam değerinin 178 milyon dolar olduğu iddia ediliyor.

Sahte olduğu iddia edilen belgelerin dışarda hazırlandığı ve Körfez Belediyesi’ne sorulmasıyla olayın ortaya çıktığı belirtiliyor.

Konuyla ilgili gündeme bomba gibi düşen olayın ayrıntıları da yavaş yavaş konuşulmaya başladı.

Alınan bilgi ve iddialara göre yurt dışında bir ihaleye başvuran ve açıklanmayan firmanın, karşı tarafça sorgulanması sırasında olay ortaya çıktı.

Yapı Kontrol ve Denetim görevlisinin belgeyi incelemesi sonrasında böyle bir hak ediş olmadığı görüldü ve durum Belediye Başkanı Şener Söğüt’e iletildikten sonra konu yargıya intikal ettirildi.

İddialara göre 68 ve 110 milyon dolarlık iki hak ediş belgesinin de sahte olduğu düşünülürken bilgisayarlar savcılığa teslim edilerek incelenmesi istendi. Sistemde başka belgelerin de olma ihtimali üzerine başlatılan inceleme ve soruşturma devam ediyor.

Bir başka iddiaya göre bilgisayarlar teslim edilirken bazı firmalara ait kayıtlar silindi.(Kaynak:seskocaeli)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.