Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Salim Dervişoğlu Caddesi duble yol oluyor

GÜNDEM 15.05.2018 - 14:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1631+ kez okundu.
 

Salim Dervişoğlu Caddesi duble yol oluyor

Salim Dervişoğlu Caddesi’nde duble yola dönüştürmesi çalışmaları sürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit sahil bölgesinde doğu- batı eksenli uzanan Salim Dervişoğlu Caddesi’ni duble yol haline getiriyor. Mevcutta tek şerit gidiş- geliş olarak kullanılan cadde çalışmanın ardından iki şeritli olarak hizmet verecek. Sahil yolu olarak kullanılan cadde duble yola dönüştükten sonra alternatif ulaşım güzergahı haline gelecek. 2 ÇARPI 2 ŞERİT YOL OLACAK Yol genişletme çalışmaları süren projede menfez uygulamaları, kazı ve dolgu işleri yapılıyor. Projenin bazı bölümlerinde dolgu için taş duvar çalışmaları da gerçekleştirildi. Yol boyunca yer yer çalışmalar devam ediyor. D-100’e alternatif ulaşım güzergahı oluşturacak cadde, çalışmaların ardından duble yol olarak hizmet verecek. Duble yol çalışması 42 Evler bölgesi ile Çuhane Caddesi arasındaki bölümü kapsıyor. Çalışma tamamlandıktan sonra bu aralıktaki yol bölümü 2 çarpı 2 şerit olacak. Proje uygulamalarının 400 gün içinde tamamlanması planlanıyor. 4 BİN 950 METRE 42 Evler ve Çuhane Caddesi arasındaki Salim Dervişoğlu Caddesi gerçekleştirilen proje ile duble yol haline getiriliyor. 4 bin 950 metrelik yol bölümü 42 Evler-İlk Adım Köprüsü arsında 17 metre, İlk Adım Köprüsü’nden Çuhane Caddesi’ne kadar olan kısımda 20 metre genişliğinde yapılıyor. Yeni duble yolda aydınlatmalı orta refüj de bulunacak.  
Salim Dervişoğlu Caddesi’nde duble yola dönüştürmesi çalışmaları sürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit sahil bölgesinde doğu- batı eksenli uzanan Salim Dervişoğlu Caddesi’ni duble yol haline getiriyor. Mevcutta tek şerit gidiş- geliş olarak kullanılan cadde çalışmanın ardından iki şeritli olarak hizmet verecek. Sahil yolu olarak kullanılan cadde duble yola dönüştükten sonra alternatif ulaşım güzergahı haline gelecek.

2 ÇARPI 2 ŞERİT YOL OLACAK

Yol genişletme çalışmaları süren projede menfez uygulamaları, kazı ve dolgu işleri yapılıyor. Projenin bazı bölümlerinde dolgu için taş duvar çalışmaları da gerçekleştirildi. Yol boyunca yer yer çalışmalar devam ediyor. D-100’e alternatif ulaşım güzergahı oluşturacak cadde, çalışmaların ardından duble yol olarak hizmet verecek. Duble yol çalışması 42 Evler bölgesi ile Çuhane Caddesi arasındaki bölümü kapsıyor. Çalışma tamamlandıktan sonra bu aralıktaki yol bölümü 2 çarpı 2 şerit olacak. Proje uygulamalarının 400 gün içinde tamamlanması planlanıyor.

4 BİN 950 METRE

42 Evler ve Çuhane Caddesi arasındaki Salim Dervişoğlu Caddesi gerçekleştirilen proje ile duble yol haline getiriliyor. 4 bin 950 metrelik yol bölümü 42 Evler-İlk Adım Köprüsü arsında 17 metre, İlk Adım Köprüsü’nden Çuhane Caddesi’ne kadar olan kısımda 20 metre genişliğinde yapılıyor. Yeni duble yolda aydınlatmalı orta refüj de bulunacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.