Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sapanca Gölü’nde 1 kişi boğuldu

YAŞAM 27.07.2019 - 21:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2128+ kez okundu.
 

Sapanca Gölü’nde 1 kişi boğuldu

Eşme Sapanca gölüne giren 3 arkadaştan bir kişi boğuldu.

Eşme Sapanca gölüne giren üç arkadaştan 1 kişi boğuldu. Olay yerine ekipler çağrıldı.   Uzuntarlada 3 genç kiralıkları kayıkla Sapanca gölüne açılarak günün sıcaklığından dolayı yüzmeye başladılar.Sandaldan serinlemek için göle atlayan 3 arkadaştan biri boğularak hayatını kaybetti. İki arkadaşın , arkadaşlarını kurtarma çabaları sonuçsuz kalınca, olayı jandarma ve Kocaeli Büyükşehir belediyesi itfaiye haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler kayıp genci aramaya başladı. Zabıta memurunun oğlu çıktı Boğularak hayatını kaybeden kişininKocaeli Büyükşehir Belediyesinde zabıta olarak görevli Ahmet Gültekin’in 13 yaşındaki oğlu Eren Gültekin göle düştü. Çırpınan ve çok su yuttuğu iddia edilen Eren Gültekin daha fazla dayanamayarak boğularak öldü. Eren’in cesedi gölden çıkarıldı.
Eşme Sapanca gölüne giren 3 arkadaştan bir kişi boğuldu.

Eşme Sapanca gölüne giren üç arkadaştan 1 kişi boğuldu. Olay yerine ekipler çağrıldı.

 

Uzuntarlada 3 genç kiralıkları kayıkla Sapanca gölüne açılarak günün sıcaklığından dolayı yüzmeye başladılar.Sandaldan serinlemek için göle atlayan 3 arkadaştan biri boğularak hayatını kaybetti. İki arkadaşın , arkadaşlarını kurtarma çabaları sonuçsuz kalınca, olayı jandarma ve Kocaeli Büyükşehir belediyesi itfaiye haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler kayıp genci aramaya başladı.

Zabıta memurunun oğlu çıktı

Boğularak hayatını kaybeden kişininKocaeli Büyükşehir Belediyesinde zabıta olarak görevli Ahmet Gültekin’in 13 yaşındaki oğlu Eren Gültekin göle düştü. Çırpınan ve çok su yuttuğu iddia edilen Eren Gültekin daha fazla dayanamayarak boğularak öldü. Eren’in cesedi gölden çıkarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.