Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sarıbay’dan ilçe başkanlarına; “Ön seçim için hazırlanın

SİYASET 07.09.2018 - 00:37, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2177+ kez okundu.
 

Sarıbay’dan ilçe başkanlarına; “Ön seçim için hazırlanın

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, eylül ayı ilçe başkanları toplantısında “Birden fazla aday adayı olan ilçelerde tüm üyelerin katılımı ile ön seçime gitmeyi istiyoruz. Listelerinizi hazırlayın” dedi

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, eylül ayı ilçe başkanları toplantısında “Birden fazla aday adayı olan ilçelerde tüm üyelerin katılımı ile ön seçime gitmeyi istiyoruz. Listelerinizi hazırlayın” dedi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın başkanlığında Eylül ayı ilçe başkanları toplantısı partinin il binasında gerçekleştirildi. CHP İl Saymanı Naim Keskin, İl Başkan Yardımcıları Selim Yıldız, Berna Çetin, Bilgi Dehmen, Merih Kuruçelik, Demet Karaman, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız,İl Kadın Kolları Başkanvekili Selvi Beyhan, Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin, Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, Karamürsel İlçe Başkanvekili Nahit Dinç, Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, Körfez İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren toplantıda hazır bulundu. BİRDEN FAZLA ADAY ÇIKARSA ÖN SEÇİM Toplantı öncesinde bilgilendirmede bulunan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, yerel seçim hazırlıklarının il ve ilçe örgütlerinde devam ettiğini ifade etti. İlçe örgütlerine yaptığı ziyaretlerde sıklıkla dile getirdiği ön seçim talebini yineleyen Sarıbay, “İlçe başkanlarımız ile de bu konuyu görüşeceğiz. İl yönetimi olarak isteğimiz herhangi bir yerde birden fazla aday adayı çıkması halinde, tüm üyelerin katılımı ile o ilçede ön seçim yapılması yönündedir. İlçe başkanlarımız da bölgelerinde ön seçim için liste çalışmalarına acil olarak başlamalıdır” ifadelerini kullandı. CHP’NİN 95. YILI İÇİN ANKARA ÇIKARMASI Cumhuriyet Halk Partisi’nin 95. Kuruluş Yıldönümü etkinleri kapsamında genel merkezin Ankara’da geniş katılımlı bir program düzenlediğini ve il başkanları toplantısının da aynı gün içerisinde yapılacağını söyleyen Sarıbay, “9 Eylül Pazar günü cumhuriyetin çimentosu olan partimizin kuruluş yıldönümünü tüm kademelerimiz ile genel merkezimizin çağrısıyla Ankara’da kutlayacağız. Ankara programı sabah Anıtkabir ziyareti ile başlayacak. Atamızın huzuruna çıktıktan sonra il başkanları, ilçe başkanları, il kadın kolları, il gençlik kolları, ilçelerimizin kadın ve gençlik kolu başkanları için yapılan toplantılara katılım göstereceğiz” diye konuştu.İL BAŞKANLARI TOPLANACAK İl başkanları toplantısı gündemi hakkında bilgi veren Sarıbay, “24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin sonuçları ile Türkiye’nin içinde bulunduğu ağır ekonomik koşulların siyasete etkilerinin değerlendirilmesi olarak toplantı gündemi bizlere iletildi. Yaklaşan yerel seçimlerde göz önüne alınarak ülkemizin girdiği ekonomik bunalımı ve buna zemin hazırlayan koşulları değerlendirerek bir planlama yapacağız. Yerel seçimler için tüm kademelerde hazırlıklarımız sürüyor. Aday adayı olmak isteyenler de hazırlıklarını hızlandırsın” dedi.      
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, eylül ayı ilçe başkanları toplantısında “Birden fazla aday adayı olan ilçelerde tüm üyelerin katılımı ile ön seçime gitmeyi istiyoruz. Listelerinizi hazırlayın” dedi

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, eylül ayı ilçe başkanları toplantısında “Birden fazla aday adayı olan ilçelerde tüm üyelerin katılımı ile ön seçime gitmeyi istiyoruz. Listelerinizi hazırlayın” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay’ın başkanlığında Eylül ayı ilçe başkanları toplantısı partinin il binasında gerçekleştirildi. CHP İl Saymanı Naim Keskin, İl Başkan Yardımcıları Selim Yıldız, Berna Çetin, Bilgi Dehmen, Merih Kuruçelik, Demet Karaman, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız,İl Kadın Kolları Başkanvekili Selvi Beyhan, Başiskele İlçe Başkanı İrfan Keskin, Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, Karamürsel İlçe Başkanvekili Nahit Dinç, Kartepe İlçe Başkanı Cumhur Karakadılar, Körfez İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren toplantıda hazır bulundu.

BİRDEN FAZLA ADAY ÇIKARSA ÖN SEÇİM

Toplantı öncesinde bilgilendirmede bulunan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, yerel seçim hazırlıklarının il ve ilçe örgütlerinde devam ettiğini ifade etti. İlçe örgütlerine yaptığı ziyaretlerde sıklıkla dile getirdiği ön seçim talebini yineleyen Sarıbay, “İlçe başkanlarımız ile de bu konuyu görüşeceğiz. İl yönetimi olarak isteğimiz herhangi bir yerde birden fazla aday adayı çıkması halinde, tüm üyelerin katılımı ile o ilçede ön seçim yapılması yönündedir. İlçe başkanlarımız da bölgelerinde ön seçim için liste çalışmalarına acil olarak başlamalıdır” ifadelerini kullandı.

CHP’NİN 95. YILI İÇİN ANKARA ÇIKARMASI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 95. Kuruluş Yıldönümü etkinleri kapsamında genel merkezin Ankara’da geniş katılımlı bir program düzenlediğini ve il başkanları toplantısının da aynı gün içerisinde yapılacağını söyleyen Sarıbay, “9 Eylül Pazar günü cumhuriyetin çimentosu olan partimizin kuruluş yıldönümünü tüm kademelerimiz ile genel merkezimizin çağrısıyla Ankara’da kutlayacağız. Ankara programı sabah Anıtkabir ziyareti ile başlayacak. Atamızın huzuruna çıktıktan sonra il başkanları, ilçe başkanları, il kadın kolları, il gençlik kolları, ilçelerimizin kadın ve gençlik kolu başkanları için yapılan toplantılara katılım göstereceğiz” diye konuştu.İL BAŞKANLARI TOPLANACAK

İl başkanları toplantısı gündemi hakkında bilgi veren Sarıbay, “24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanı Seçimi ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nin sonuçları ile Türkiye’nin içinde bulunduğu ağır ekonomik koşulların siyasete etkilerinin değerlendirilmesi olarak toplantı gündemi bizlere iletildi. Yaklaşan yerel seçimlerde göz önüne alınarak ülkemizin girdiği ekonomik bunalımı ve buna zemin hazırlayan koşulları değerlendirerek bir planlama yapacağız. Yerel seçimler için tüm kademelerde hazırlıklarımız sürüyor. Aday adayı olmak isteyenler de hazırlıklarını hızlandırsın” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.