Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sarıbay, “Her alanda yaşanan sorunlar ekonomiyi de olumsuz etkiliyor”

SİYASET 31.10.2018 - 16:34, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2204+ kez okundu.
 

Sarıbay, “Her alanda yaşanan sorunlar ekonomiyi de olumsuz etkiliyor”

KOTSİAD’ın yaptığı ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Dış ilişkilerden, siyasete kadar her alanda yaşanan sorunlar ekonomiyi de olumsuz etkiliyor” dedi

Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KOTSİAD) Başkanı Meral Artuç Dinçoğlu ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimini partinin il binasında ziyaret etti. Ülkenin içinde olduğu ekonomik problemlerin masaya yatırıldığı ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Türkiye’nin yaşadığı ekonomik problem aslında tek sorun değil. Dış ilişkilerden, siyasete kadar her alanda yaşanan sorunlar ekonomiyi de olumsuz etkiliyor. Ancak ben umutsuz değilim. Doğru yöntemler, planlamalar uygulandığı zaman ülkemiz de sorunlarını aşacaktır” diye konuştu. GİDECEK BAŞKA BİR TÜRKİYE YOK KOTSİAD’ın faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunan dernek başkanı Meral Artuç Dinçoğlu ise, “2015 yılında kurulan derneğimizin yönetimini 2017 yılı sonunda devraldık. Çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yürüterek topluma dokunuyoruz. Herkesi kucaklayan bir ülkeyiz ancak bizlerin gidecek başka bir ülkesi yok. Tek başına bir iş insanı sakil kalacağından bizler bir araya gelerek derneğimizin çatısı altında çalışmalara başladık. Elimizden geldiğince herkese uzanan bir sivil toplum kuruluşu olmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.    
KOTSİAD’ın yaptığı ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Dış ilişkilerden, siyasete kadar her alanda yaşanan sorunlar ekonomiyi de olumsuz etkiliyor” dedi

Kocaeli Tüm Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KOTSİAD) Başkanı Meral Artuç Dinçoğlu ve yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve yönetimini partinin il binasında ziyaret etti. Ülkenin içinde olduğu ekonomik problemlerin masaya yatırıldığı ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “Türkiye’nin yaşadığı ekonomik problem aslında tek sorun değil. Dış ilişkilerden, siyasete kadar her alanda yaşanan sorunlar ekonomiyi de olumsuz etkiliyor. Ancak ben umutsuz değilim. Doğru yöntemler, planlamalar uygulandığı zaman ülkemiz de sorunlarını aşacaktır” diye konuştu.

GİDECEK BAŞKA BİR TÜRKİYE YOK

KOTSİAD’ın faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulunan dernek başkanı Meral Artuç Dinçoğlu ise, “2015 yılında kurulan derneğimizin yönetimini 2017 yılı sonunda devraldık. Çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yürüterek topluma dokunuyoruz. Herkesi kucaklayan bir ülkeyiz ancak bizlerin gidecek başka bir ülkesi yok. Tek başına bir iş insanı sakil kalacağından bizler bir araya gelerek derneğimizin çatısı altında çalışmalara başladık. Elimizden geldiğince herkese uzanan bir sivil toplum kuruluşu olmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.