Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sarıbay İYİ Parti’ye karşı direniyoruz

SİYASET 14.01.2019 - 13:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2189+ kez okundu.
 

Sarıbay İYİ Parti’ye karşı direniyoruz

İttifak ortakları tarafından paylaşılamayan ve belirsizliği süren Körfez ilçesi hakkında konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “İYİ Parti Körfez için ısrar ediyor bizde direniyoruz. Ama orta yolu bulacağız” dedi.

CHP Körfez İlçe Belediye Başkan adayı Bozkurt Uslu, Pazar günü saat 14. 30’da adaylık açıklamasını yapacaktı. Adaylık açıklaması için tüm çalışmalar bitmişken geçtiğimiz gece CHP Genel Merkez Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’dan gelen telefonla Uslu’nun adaylık açıklaması ertelenmesi istendi. KÖRFEZ İLÇESİ MASADA Körfez Adayı Bozkurt Uslu, Tütün Çiftlik Kültür Merkez’ inde aday tanıtım toplantısını Genel Merkez tarafından iptal edilmesi istenmesine rağmen yaptı. Körfez’deki belirsizlik hakkında konuşan İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “İYİ Parti ile müzakereler devam ediyor. Daha sonlanmadı. Önümüzde ki hafta görüşmeler sonlanır. İYİ Parti ile ittifakımızda Körfez ilçesi şu an masada. İYİ Parti Körfez için ısrar ediyor bizde direniyoruz. Ama orta yolu bulacağız” dedi. 
İttifak ortakları tarafından paylaşılamayan ve belirsizliği süren Körfez ilçesi hakkında konuşan CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “İYİ Parti Körfez için ısrar ediyor bizde direniyoruz. Ama orta yolu bulacağız” dedi.

CHP Körfez İlçe Belediye Başkan adayı Bozkurt Uslu, Pazar günü saat 14. 30’da adaylık açıklamasını yapacaktı. Adaylık açıklaması için tüm çalışmalar bitmişken geçtiğimiz gece CHP Genel Merkez Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’dan gelen telefonla Uslu’nun adaylık açıklaması ertelenmesi istendi.

KÖRFEZ İLÇESİ MASADA

Körfez Adayı Bozkurt Uslu, Tütün Çiftlik Kültür Merkez’ inde aday tanıtım toplantısını Genel Merkez tarafından iptal edilmesi istenmesine rağmen yaptı. Körfez’deki belirsizlik hakkında konuşan İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “İYİ Parti ile müzakereler devam ediyor. Daha sonlanmadı. Önümüzde ki hafta görüşmeler sonlanır. İYİ Parti ile ittifakımızda Körfez ilçesi şu an masada. İYİ Parti Körfez için ısrar ediyor bizde direniyoruz. Ama orta yolu bulacağız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.