Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sarıdoğan'a destek sözü

SİYASET 08.06.2018 - 18:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2562+ kez okundu.
 

Sarıdoğan'a destek sözü

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Recep Sarıdoğan, seçim çalışmaları kapsamonda Kocaeli'de alüminyum sahasındaki öncü firmaları ziyaret etti.

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Recep Sarıdoğan, seçim çalışmaları kapsamonda Kocaeli'de alüminyum sahasındaki öncü firmaları ziyaret etti. Alüminyum firmaşarının sahipleri ve çalışanlarıyla görüşen Sarıdoğan, 24 Haziran seçimlerinde saadet partisine destek sözü aldı. Kurtuluş çok yakında Ziyaret esnasında 24 Haziran'ın milat olacağını belirten Sarıdoğan, " Önümüzdeki seçim işçisiyle, emeklisiyle, çiftçisiyle, genciyle, yaşlısıyla sorunlarımıza çözüm olmayan bu iktidara öyle bir cevap vereceğiz ki, bu cevabımız kötü gidişattan kurtulmamıza sebep olacaktır.24 Haziran'dan sonra Saadet Partisi olarak bu yanlış sisteme müdahale edeceğiz. İnşallah kurtuluş yakındır".dedi.
Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Recep Sarıdoğan, seçim çalışmaları kapsamonda Kocaeli'de alüminyum sahasındaki öncü firmaları ziyaret etti.

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Recep Sarıdoğan, seçim çalışmaları kapsamonda Kocaeli'de alüminyum sahasındaki öncü firmaları ziyaret etti. Alüminyum firmaşarının sahipleri ve çalışanlarıyla görüşen Sarıdoğan, 24 Haziran seçimlerinde saadet partisine destek sözü aldı.

Kurtuluş çok yakında

Ziyaret esnasında 24 Haziran'ın milat olacağını belirten Sarıdoğan, " Önümüzdeki seçim işçisiyle, emeklisiyle, çiftçisiyle, genciyle, yaşlısıyla sorunlarımıza çözüm olmayan bu iktidara öyle bir cevap vereceğiz ki, bu cevabımız kötü gidişattan kurtulmamıza sebep olacaktır.24 Haziran'dan sonra Saadet Partisi olarak bu yanlış sisteme müdahale edeceğiz. İnşallah kurtuluş yakındır".dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.