Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sarıdoğan’dan miting gibi açılış

SİYASET 24.03.2019 - 12:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1685+ kez okundu.
 

Sarıdoğan’dan miting gibi açılış

Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan, yaklaşık 600 kişinin katıldığı Yavuz Sultan Selim Mahallesi seçim irtibat bürosu açılışında vatandaşlarla buluştu.

Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan, yaklaşık 600 kişinin katıldığı Yavuz Sultan Selim Mahallesi seçim irtibat bürosu açılışında vatandaşlarla buluştu. YOĞUN KATILIM OLDU 31 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler öncesi Körfez’deki tüm seçmenlere ulaşmaya çalışan ve seçimin en güçlü isimlerinden olan Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan, önceki gün Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde gerçekleşen seçim irtibat bürosu açılışında vatandaşlarla bir araya geldi. Soğuk havaya rağmen yoğun ilgi gören ve yaklaşık 600 mahallelinin katıldığı büro açılışı, “Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nin tercihi Recep Sarıdoğan” olacak şeklinde yorumlandı. SARIDOĞAN, “GEREKİRSE ÇADIR KURUP KALACAĞIZ” Büro açılışında Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan’ın yanı sıra Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, SKM Başkanı Mehmet Ali Tahtalı ve meclis üyesi adayları da katıldı. Açılışta vatandaşlara hitap eden Recep Sarıdoğan, Körfez’de değişim vaktinin geldiğini ve bu göreve hazır olduklarının altını çizdi. Özellikle Körfez’de bazı mahallelerin atıl bırakıldığını belirten Recep Sarıdoğan, “İnsanlarımızı yalnızlığa iten zihniyetin aksine, Körfez’in her karışına hizmet götüreceğiz. Seçimin hemen ardından ilk işimiz, Körfez’in özellikle hizmet alamayan mahallerine gerekirse çadır kurup orada kalarak vatandaşlarımızla iş birliği içinde sorunlarına çözüm bulmak olacak” dedi. MAHALLELİLERDEN AÇIK DESTEK Yapılaşmadan istihdama kadar her alanda projelerinin çizildiğini belirten Sarıdoğan, “Körfez’in gelecek 50-100 yılını planlayacağız. Körfez’in asıl sahibi vatandaşlarımızın daha iyi bir Körfez’de yaşaması için görev verildiği takdirde, dürüst ve şeffaf belediyecilik ile birlikte elimizden gelen gayreti ve hassasiyeti göstereceğiz” şeklinde konuştu. Büyük coşku ile geçen programın ardından vatandaşların tek tek sorunlarını dinleyen Recep Sarodoğan’a mahalleliler, seçimde Recep Sarıdoğan’a oy vereceklerini söyleyerek açık destek verdiler.              
Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan, yaklaşık 600 kişinin katıldığı Yavuz Sultan Selim Mahallesi seçim irtibat bürosu açılışında vatandaşlarla buluştu.

Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan, yaklaşık 600 kişinin katıldığı Yavuz Sultan Selim Mahallesi seçim irtibat bürosu açılışında vatandaşlarla buluştu.

YOĞUN KATILIM OLDU

31 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler öncesi Körfez’deki tüm seçmenlere ulaşmaya çalışan ve seçimin en güçlü isimlerinden olan Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan, önceki gün Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde gerçekleşen seçim irtibat bürosu açılışında vatandaşlarla bir araya geldi. Soğuk havaya rağmen yoğun ilgi gören ve yaklaşık 600 mahallelinin katıldığı büro açılışı, “Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nin tercihi Recep Sarıdoğan” olacak şeklinde yorumlandı.

SARIDOĞAN, “GEREKİRSE ÇADIR KURUP KALACAĞIZ”

Büro açılışında Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan’ın yanı sıra Saadet Partisi Körfez İlçe Başkanı Ömer Faruk Coşkun, SKM Başkanı Mehmet Ali Tahtalı ve meclis üyesi adayları da katıldı. Açılışta vatandaşlara hitap eden Recep Sarıdoğan, Körfez’de değişim vaktinin geldiğini ve bu göreve hazır olduklarının altını çizdi. Özellikle Körfez’de bazı mahallelerin atıl bırakıldığını belirten Recep Sarıdoğan, “İnsanlarımızı yalnızlığa iten zihniyetin aksine, Körfez’in her karışına hizmet götüreceğiz. Seçimin hemen ardından ilk işimiz, Körfez’in özellikle hizmet alamayan mahallerine gerekirse çadır kurup orada kalarak vatandaşlarımızla iş birliği içinde sorunlarına çözüm bulmak olacak” dedi.

MAHALLELİLERDEN AÇIK DESTEK

Yapılaşmadan istihdama kadar her alanda projelerinin çizildiğini belirten Sarıdoğan, “Körfez’in gelecek 50-100 yılını planlayacağız. Körfez’in asıl sahibi vatandaşlarımızın daha iyi bir Körfez’de yaşaması için görev verildiği takdirde, dürüst ve şeffaf belediyecilik ile birlikte elimizden gelen gayreti ve hassasiyeti göstereceğiz” şeklinde konuştu. Büyük coşku ile geçen programın ardından vatandaşların tek tek sorunlarını dinleyen Recep Sarodoğan’a mahalleliler, seçimde Recep Sarıdoğan’a oy vereceklerini söyleyerek açık destek verdiler.   

          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.