Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sarıdoğan, esnaflara konuk oldu

SİYASET 02.03.2019 - 11:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1957+ kez okundu.
 

Sarıdoğan, esnaflara konuk oldu

Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan, Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti

Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan, Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti “ESNAFIMIZA KAN AĞLATIYORLAR” 31 Mart yerel seçimleri öncesi Körfez’in sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan’ın son durağı, Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu.  Dernek Başkanı Yahya Öztürk ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Körfezli esnafların sorunları ele alındı. Körfezli esnafın sorunlarını yakından bildiğini ve esnafın mağdur edildiğini dile getiren Recep Sarıdoğan, “Körfezli esnafımız her geçen gün kan kaybetmeye devam ediyor. Çeşitli sebeplerle zor durumda bırakılan esnafımızın sorunlarını biliyor ve çözüm önerilerimizi sürekli paylaşıyoruz. İnşallah sizlerin de desteği ile 1 Nisan sabahı görevi devraldıktan sonra, sorunlarını tek tek çözeceğiz” dedi. Misafirperverliği için Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ve yönetimine teşekkür eden Recep Sarıdoğan, ziyaretini tamamladı.
Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan, Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti

Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan, Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti

“ESNAFIMIZA KAN AĞLATIYORLAR”

31 Mart yerel seçimleri öncesi Körfez’in sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Saadet Partisi Körfez Belediye Başkan adayı Recep Sarıdoğan’ın son durağı, Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu.  Dernek Başkanı Yahya Öztürk ve yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette Körfezli esnafların sorunları ele alındı. Körfezli esnafın sorunlarını yakından bildiğini ve esnafın mağdur edildiğini dile getiren Recep Sarıdoğan, “Körfezli esnafımız her geçen gün kan kaybetmeye devam ediyor. Çeşitli sebeplerle zor durumda bırakılan esnafımızın sorunlarını biliyor ve çözüm önerilerimizi sürekli paylaşıyoruz. İnşallah sizlerin de desteği ile 1 Nisan sabahı görevi devraldıktan sonra, sorunlarını tek tek çözeceğiz” dedi. Misafirperverliği için Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ve yönetimine teşekkür eden Recep Sarıdoğan, ziyaretini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.