Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sarnıç Han’ı inceledi yol ile ilgili bilgi aldı

GÜNDEM 06.12.2018 - 15:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1715+ kez okundu.
 

Sarnıç Han’ı inceledi yol ile ilgili bilgi aldı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Sarnıç Han’daki çalışmaları yerinde inceledi, hemen yan tarafında yapımı devam eden; Cahit Zarifoğlu Caddesi’ndeki yoğunluğu azaltması planlanan Dalyan Sokak’taki yol genişletme çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

  Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Sarnıç Han’daki çalışmaları yerinde inceledi, hemen yan tarafında yapımı devam eden; Cahit Zarifoğlu Caddesi’ndeki yoğunluğu azaltması planlanan Dalyan Sokak’taki yol genişletme çalışmaları hakkında da bilgi aldı Körfez Belediyesi tarafından kentin marka değerini arttıracak projeler tek tek hayata geçiyor. Başkan Baran’in vizyon projeleri arasında yer alan Tütünçiftlik merkezdeki Sarnıç Han inşaatında da sona doğru gelindi. Osmanlı ve Selçuklu mimarisi ile inşa edilen ve kentin ilk ‘yeşil kamu binası’ olma özelliği taşıyacak olan Sarnıç Han’ın kapısının montajı da tamamlanırken, Başkan İsmail Baran da incelemelerde bulunarak gelinen nokta hakkında bilgiler aldı. KISA SÜREDE TAMAMLANACAK Başkan Baran, ‘Bankalar Caddesi’ olarak da bilinen Cahit Zarifoğlu ile Ağadere Caddesi üzerindeki trafiği biraz olsun azaltma adına Sarnıç Han’ın hemen yan tarafındaki Dalyan Sokak’ı Edirne Caddesi ile birleştirecek olan yeni yol çalışmasını da inceledi. Çalışmalarda sona doğru gelindiğini belirten Başkan İsmail Baran, 10 metre genişliğindeki yolun kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti.  
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Sarnıç Han’daki çalışmaları yerinde inceledi, hemen yan tarafında yapımı devam eden; Cahit Zarifoğlu Caddesi’ndeki yoğunluğu azaltması planlanan Dalyan Sokak’taki yol genişletme çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Sarnıç Han’daki çalışmaları yerinde inceledi, hemen yan tarafında yapımı devam eden; Cahit Zarifoğlu Caddesi’ndeki yoğunluğu azaltması planlanan Dalyan Sokak’taki yol genişletme çalışmaları hakkında da bilgi aldı

Körfez Belediyesi tarafından kentin marka değerini arttıracak projeler tek tek hayata geçiyor. Başkan Baran’in vizyon projeleri arasında yer alan Tütünçiftlik merkezdeki Sarnıç Han inşaatında da sona doğru gelindi. Osmanlı ve Selçuklu mimarisi ile inşa edilen ve kentin ilk ‘yeşil kamu binası’ olma özelliği taşıyacak olan Sarnıç Han’ın kapısının montajı da tamamlanırken, Başkan İsmail Baran da incelemelerde bulunarak gelinen nokta hakkında bilgiler aldı.

KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

Başkan Baran, ‘Bankalar Caddesi’ olarak da bilinen Cahit Zarifoğlu ile Ağadere Caddesi üzerindeki trafiği biraz olsun azaltma adına Sarnıç Han’ın hemen yan tarafındaki Dalyan Sokak’ı Edirne Caddesi ile birleştirecek olan yeni yol çalışmasını da inceledi. Çalışmalarda sona doğru gelindiğini belirten Başkan İsmail Baran, 10 metre genişliğindeki yolun kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.