Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sata sata bitiremediler

GÜNDEM 09.05.2020 - 00:14, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2765+ kez okundu.
 

Sata sata bitiremediler

Körfez Belediye Başkanı şener Söğüt belediyenin elindeki gayrimenkulleri neredeyse satmaktan başka bir şey bilmiyor. Sata sata yıllardır belediyenin mallarını bitiremediler. Bu belediye Körfez Belediyesi

Baran ile başladı 2014 yerel seçimlerinde belediye başkanlığı koltuğuna oturan İsmail Baran ile başlayan Körfez Belediyesi’ndeki satma furyası beş yıl aralıksız devam etti. Hemen hemen her meclis toplantısında mutlaka bir satış için karar alındı.  İsmail Baran’ın 5 yıl içinde satamadıklarını ve elde kalan son gayrimenkullerde yeni başkan Şener Söğüt tarafından satılıyor. Göreve geldiği günden beri İsmail Baran’ı aratmayan ve her şartta her koşulda satmaya devam eden Şener Söğüt şimdi İlimtepe’de elde kalan son 8 işyerini de satışa çıkardı. 20 Mayıs’ta Saat 16.00’da başlayacak olan 8 işyerinin satılıp satılmayacağı da bilinmiyor. Ama Şener Söğüt bu sefer satamazsa yine satışa çıkacak. Ta ki satana kadar. Çünkü satmayı kafalarına koymuşlar. Satamazlarsa rahat uyuyamazlar, belediyeyi de yönetemezler.
Körfez Belediye Başkanı şener Söğüt belediyenin elindeki gayrimenkulleri neredeyse satmaktan başka bir şey bilmiyor. Sata sata yıllardır belediyenin mallarını bitiremediler. Bu belediye Körfez Belediyesi

Baran ile başladı

2014 yerel seçimlerinde belediye başkanlığı koltuğuna oturan İsmail Baran ile başlayan Körfez Belediyesi’ndeki satma furyası beş yıl aralıksız devam etti. Hemen hemen her meclis toplantısında mutlaka bir satış için karar alındı.

 İsmail Baran’ın 5 yıl içinde satamadıklarını ve elde kalan son gayrimenkullerde yeni başkan Şener Söğüt tarafından satılıyor.

Göreve geldiği günden beri İsmail Baran’ı aratmayan ve her şartta her koşulda satmaya devam eden Şener Söğüt şimdi İlimtepe’de elde kalan son 8 işyerini de satışa çıkardı.

20 Mayıs’ta Saat 16.00’da başlayacak olan 8 işyerinin satılıp satılmayacağı da bilinmiyor.

Ama Şener Söğüt bu sefer satamazsa yine satışa çıkacak.

Ta ki satana kadar.

Çünkü satmayı kafalarına koymuşlar.

Satamazlarsa rahat uyuyamazlar, belediyeyi de yönetemezler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.