Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Şemsettin Ceyhan virüse yakalandı

SİYASET 10.10.2020 - 14:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2596+ kez okundu.
 

Şemsettin Ceyhan virüse yakalandı

AKP Kocaeli Eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan koronavirüse yakalandı

AKP Kocaeli Eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan koronavirüse yakalandı AKP Kocaeli Eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın yaptırmış olduğu Covid-19 test sonucunu pozitif çıktığı öğrenildi. Bilindiği üzere AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın has adamlarından olan Şemsettin Ceyhan Mahmut Civelek’ten sonra AKP İl Başkanlığı yapmıştı. Ceyhan, kendinden önceki il başkanı Mahmut Civelek'in ardından İl Başkanlığı yapıp Milletvekili adayı gösterilmeyen ikinci il başkanı olmuştu. Ceyhan’ın karantinada olduğu ve tedavisine başlandığı öğrenildi.  
AKP Kocaeli Eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan koronavirüse yakalandı

AKP Kocaeli Eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan koronavirüse yakalandı

AKP Kocaeli Eski İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın yaptırmış olduğu Covid-19 test sonucunu pozitif çıktığı öğrenildi. Bilindiği üzere AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’ın has adamlarından olan Şemsettin Ceyhan Mahmut Civelek’ten sonra AKP İl Başkanlığı yapmıştı. Ceyhan, kendinden önceki il başkanı Mahmut Civelek'in ardından İl Başkanlığı yapıp Milletvekili adayı gösterilmeyen ikinci il başkanı olmuştu.

Ceyhan’ın karantinada olduğu ve tedavisine başlandığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.