Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Şen: İşini yapanla işimiz olmaz

SİYASET 16.10.2019 - 22:34, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1981+ kez okundu.
 

Şen: İşini yapanla işimiz olmaz

İzmit Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi olan ve Muhtarlar Masası Koordinatörü olarak görev yapan Süleyman Şen, belediyeden işine son verilen Tavşantepe Mahalle Muhtarı İbrahim Efe ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak yaşananları anlattı ve ‘ İşini yapanla işimiz olmaz’ dedi.

İzmit Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi olan ve Muhtarlar Masası Koordinatörü olarak görev yapan Süleyman Şen, belediyeden işine son verilen Tavşantepe Mahalle Muhtarı İbrahim Efe ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak yaşananları anlattı ve ‘ İşini yapanla işimiz olmaz’ dedi. Uzun bir açıklama yapan Süleyman Şen şunları dile getirdi;   KAMUOYUNA DUYURULUR “Bilindiği üzere1994-2014 yılları arasında 20 yıl boyunca yerine getirdiğim Hacı Hasan Mahallesi Muhtarlığının yanı sıra 8 sene Türkiye Muhtarlar Derneği İzmit Şube Başkanlığı da yaptım. Halen 2006 yılında kurucusu olduğum Kocaeli Muhtarlar Derneği’nde başkanlık görevini yerine getirmekteyim. 30 Mart 2019 tarihinde yapılan mahalli seçimlerinde, Cumhuriyet Halk Partisinin takdiri ve halkımızın da onayıyla; Cumhuriyet Halk Partisi İzmit Belediye Meclis Üyesi olarak seçildim. Geçmişte yaptığım görevler neticesinde de Muhtarlar Masası koordinatörlüğü görevine uygun görülerek, bu göreve atandım. İbrahim Efe hakkında yetkililerin kararı ne olursa olsun; kendisi başkanlığını yaptığı sivil toplum örgütünün üyeleri tarafından seçilmiş başkandır ve belediyede çalışıp çalışmaması onun ilgili sivil toplum örgütündeki konumunu değiştirmez. Kendisi hala Tavşantepe Muhtarı ve Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi Başkanıdır. Unutmadan belirtmek gerekir ki; 2004 yılında Saraybahçe Belediyesi’ne o dönem yeni seçilen yönetiminin mazbatasını aldıktan 3 gün sonra, 18 yıl boyunca çalıştığım belediyeden tazminatsız işten atılmış; uğradığı haksızlığa karşı hukuk mücadelesi verip kazanmış biri olduğum unutulmamalıdır. Partimizin ve başkanımızın görüş ve direktiflerince oluşan yönetim anlayışımızda “İşini yapan ve bankamatikçi olmayan” hiçbir personelin hangi partiyi benimsediğinin bir önemi yoktur. Çünkü bizler için insanların ekmeği partiler arası bir hesaplaşmanın konusu olamaz. Fakat İbrahim Efe isminden bağımsız olarak şu da unutulmamalıdır ki; Türkiye Cumhuriyeti insanlara iş yerlerine gelmeden, mesailerini tamamlamadan maaş ödeyebilecek kadar zengin değildir. Milyonlarca kayıtlı işsizi olan ülkemizde; toplumun devlet kurumlarına güveni her şeyin önündedir. Tekrar söylüyorum ki bu görüşüm İbrahim Efe ile alakalı değil genel bir hassasiyetten ileri gelmektir. Belediye Başkanımız Sn. Fatma Hürriyet Kaplan seçildiği günden itibaren parti rozetini çıkarmış; belediyenin en küçük biriminde çalışan arkadaşlarımızdan en yakın çalışma arkadaşlarına kadar parti ve mevkii ayırmaksızın herkesin görüşlerini önemseyerek dinleyip; değerlendiren bir anlayışla, kentimize faydalı olmaya çalışmaktadır. Saygılarımla Süleyman ŞEN İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Muhtarlar Masası Koordinatörü
İzmit Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi olan ve Muhtarlar Masası Koordinatörü olarak görev yapan Süleyman Şen, belediyeden işine son verilen Tavşantepe Mahalle Muhtarı İbrahim Efe ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak yaşananları anlattı ve ‘ İşini yapanla işimiz olmaz’ dedi.

İzmit Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi olan ve Muhtarlar Masası Koordinatörü olarak görev yapan Süleyman Şen, belediyeden işine son verilen Tavşantepe Mahalle Muhtarı İbrahim Efe ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak yaşananları anlattı ve ‘ İşini yapanla işimiz olmaz’ dedi.

Uzun bir açıklama yapan Süleyman Şen şunları dile getirdi;

 

KAMUOYUNA DUYURULUR


“Bilindiği üzere1994-2014 yılları arasında 20 yıl boyunca yerine getirdiğim Hacı Hasan Mahallesi Muhtarlığının yanı sıra 8 sene Türkiye Muhtarlar Derneği İzmit Şube Başkanlığı da yaptım. Halen 2006 yılında kurucusu olduğum Kocaeli Muhtarlar Derneği’nde başkanlık görevini yerine getirmekteyim.
30 Mart 2019 tarihinde yapılan mahalli seçimlerinde, Cumhuriyet Halk Partisinin takdiri ve halkımızın da onayıyla; Cumhuriyet Halk Partisi İzmit Belediye Meclis Üyesi olarak seçildim. Geçmişte yaptığım görevler neticesinde de Muhtarlar Masası koordinatörlüğü görevine uygun görülerek, bu göreve atandım.
İbrahim Efe hakkında yetkililerin kararı ne olursa olsun; kendisi başkanlığını yaptığı sivil toplum örgütünün üyeleri tarafından seçilmiş başkandır ve belediyede çalışıp çalışmaması onun ilgili sivil toplum örgütündeki konumunu değiştirmez.
Kendisi hala Tavşantepe Muhtarı ve Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesi Başkanıdır.
Unutmadan belirtmek gerekir ki; 2004 yılında Saraybahçe Belediyesi’ne o dönem yeni seçilen yönetiminin mazbatasını aldıktan 3 gün sonra, 18 yıl boyunca çalıştığım belediyeden tazminatsız işten atılmış; uğradığı haksızlığa karşı hukuk mücadelesi verip kazanmış biri olduğum unutulmamalıdır.
Partimizin ve başkanımızın görüş ve direktiflerince oluşan yönetim anlayışımızda “İşini yapan ve bankamatikçi olmayan” hiçbir personelin hangi partiyi benimsediğinin bir önemi yoktur. Çünkü bizler için insanların ekmeği partiler arası bir hesaplaşmanın konusu olamaz.
Fakat İbrahim Efe isminden bağımsız olarak şu da unutulmamalıdır ki; Türkiye Cumhuriyeti insanlara iş yerlerine gelmeden, mesailerini tamamlamadan maaş ödeyebilecek kadar zengin değildir. Milyonlarca kayıtlı işsizi olan ülkemizde; toplumun devlet kurumlarına güveni her şeyin önündedir.

Tekrar söylüyorum ki bu görüşüm İbrahim Efe ile alakalı değil genel bir hassasiyetten ileri gelmektir.
Belediye Başkanımız Sn. Fatma Hürriyet Kaplan seçildiği günden itibaren parti rozetini çıkarmış; belediyenin en küçük biriminde çalışan arkadaşlarımızdan en yakın çalışma arkadaşlarına kadar parti ve mevkii ayırmaksızın herkesin görüşlerini önemseyerek dinleyip; değerlendiren bir anlayışla, kentimize faydalı olmaya çalışmaktadır.
Saygılarımla

Süleyman ŞEN
İzmit Belediyesi Meclis Üyesi
Muhtarlar Masası Koordinatörü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.