Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Şengül Yurt anneler için dernek kuracak

YAŞAM 25.02.2019 - 23:26, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2163+ kez okundu.
 

Şengül Yurt anneler için dernek kuracak

Körfez Mimar Sinan Mahallesi muhtar adayı Şengül Yurt, ilçede yeni bir dernek kurarak annelerin birbirlerine destek olacakları sosyal oluşumu başlatacak.

Şengül Yurt, birçok annenin ailevi sorunlar içinde mücadele ettiğini, çocuklarının yaşadığı sağlık sorunları karşısında çaresiz kaldıklarını söyleyerek, “Annelere yardımcı olmak ve yanlarında yer alarak destek verebilmek amacıyla derneği kuracağım. Körfez Anneler Derneği adı altında kurulacak olan derneğimiz, hem kadınların bir araya gelmelerini sağlayacak, hem de sorunları olan annelere destek vermek için çaba harcayacağız” dedi. Şengül Yurt, kurulacak olan dernekte ilk etapta mahalledeki kendileriyle görüştüğü ve bu öneriye sıcak baktığı kadınların üye olacağını, ardından da kapsamın genişletileceğini söyledi.
Körfez Mimar Sinan Mahallesi muhtar adayı Şengül Yurt, ilçede yeni bir dernek kurarak annelerin birbirlerine destek olacakları sosyal oluşumu başlatacak.

Şengül Yurt, birçok annenin ailevi sorunlar içinde mücadele ettiğini, çocuklarının yaşadığı sağlık sorunları karşısında çaresiz kaldıklarını söyleyerek, “Annelere yardımcı olmak ve yanlarında yer alarak destek verebilmek amacıyla derneği kuracağım. Körfez Anneler Derneği adı altında kurulacak olan derneğimiz, hem kadınların bir araya gelmelerini sağlayacak, hem de sorunları olan annelere destek vermek için çaba harcayacağız” dedi.

Şengül Yurt, kurulacak olan dernekte ilk etapta mahalledeki kendileriyle görüştüğü ve bu öneriye sıcak baktığı kadınların üye olacağını, ardından da kapsamın genişletileceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.