Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Şengül Yurt CHP’ye üye oldu

SİYASET 20.09.2019 - 01:18, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1950+ kez okundu.
 

Şengül Yurt CHP’ye üye oldu

Mart yerel seçimlerinde Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi muhtar adayı olan ve oldukça yüksek oranda da oy alan Şengül Yurt, CHP Körfez İlçe’ye üyelik başvurusu yaptı.

Muhtarlık seçimleri öncesinde projeleri ve resimli muhtarlık pusulası önergesiyle gündem olan Şengül Yurt, seçimlerde de yüksek oranda oy almayı başarmıştı. Muhtar adaylığı döneminde geniş bir kesim tarafından tanınan ve çalışmalarıyla takdir toplayan Şengül Yurt, kızının tedavisi için gösterdiği olağanüstü çaba nedeniyle de Köğyar-Der Derneği tarafından da yılın annesi olarak seçilmişti. Siyasi alanda gelecek vadeden isimlerden olan Şengül Yurt, çalışmalarını beğendiği CHP Körfez İlçe yönetimi ile görüşerek adaylık başvurusu yaptı. Adaylık başvurusunu kabul eden İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, Yurt’un yakasına parti rozetini takarak hayırlı olmasının dilediğini söyledi.
Mart yerel seçimlerinde Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi muhtar adayı olan ve oldukça yüksek oranda da oy alan Şengül Yurt, CHP Körfez İlçe’ye üyelik başvurusu yaptı.

Muhtarlık seçimleri öncesinde projeleri ve resimli muhtarlık pusulası önergesiyle gündem olan Şengül Yurt, seçimlerde de yüksek oranda oy almayı başarmıştı. Muhtar adaylığı döneminde geniş bir kesim tarafından tanınan ve çalışmalarıyla takdir toplayan Şengül Yurt, kızının tedavisi için gösterdiği olağanüstü çaba nedeniyle de Köğyar-Der Derneği tarafından da yılın annesi olarak seçilmişti.

Siyasi alanda gelecek vadeden isimlerden olan Şengül Yurt, çalışmalarını beğendiği CHP Körfez İlçe yönetimi ile görüşerek adaylık başvurusu yaptı. Adaylık başvurusunu kabul eden İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren, Yurt’un yakasına parti rozetini takarak hayırlı olmasının dilediğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.