Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sinyalizasyon arızalarına anında müdahale

GÜNDEM 10.02.2020 - 12:59, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2315+ kez okundu.
 

Sinyalizasyon arızalarına anında müdahale

Büyükşehir Belediyesi Trafik Yönetimi Şube Müdürlüğü’ne bağlı sinyalizasyon ekipleri il genelindeki sinyalizasyon sistemlerine anlık müdahale ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Yönetimi Şube Müdürlüğü’ne bağlı sinyalizasyon ekipleri il genelindeki sinyalizasyon sistemlerine anlık müdahale ediyor.  TRAFİK GÜVENLİĞİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi trafiğin en önemli unsurları sinyalizasyonların doğru çalışması için anlık müdahaleler gerçekleştiriyor. Trafik kazalarına bağlı olarak hasar gören sinyalizasyon sistemlerinin güvenlik tedbirleri kapsamında trafik akışının normal seyrine dönmesi için hızlı müdahale ediliyor.  ARIZALAR ANINDA GİDERİLİYOR Bu kapsamda ekipler, önceki akşam saatlerinde Yahya Kaptan K2 Kavşağı’nda meydana gelen orta çaplı kaza sonucu tramvay öncelikli sinyalizasyon sisteminde oluşan arızaya müdahale edildi. Sinyalizasyon ekiplerinin zamanında yaptığı müdahale ile her hangi bir sorun yaşanmadan arıza giderildi.  7/24 GÖREV BAŞINDALAR Trafik kazalarının yanı sıra fırtına gibi doğal etkenlerle oluşan arızalara da anında müdahale ediliyor. Sinyalizasyon sistemlerinin fiziki ve elektronik durumları düzeltilerek oluşabilecek aksaklıkların önüne geçiliyor. Kocaeli genelindeki trafik sinyalizasyon sistemlerinin aksaksız olarak çalışması için Büyükşehir Sinyalizasyon Ekipleri 7/24 görev yapıyor.   ...
Büyükşehir Belediyesi Trafik Yönetimi Şube Müdürlüğü’ne bağlı sinyalizasyon ekipleri il genelindeki sinyalizasyon sistemlerine anlık müdahale ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Yönetimi Şube Müdürlüğü’ne bağlı sinyalizasyon ekipleri il genelindeki sinyalizasyon sistemlerine anlık müdahale ediyor.

 TRAFİK GÜVENLİĞİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi trafiğin en önemli unsurları sinyalizasyonların doğru çalışması için anlık müdahaleler gerçekleştiriyor. Trafik kazalarına bağlı olarak hasar gören sinyalizasyon sistemlerinin güvenlik tedbirleri kapsamında trafik akışının normal seyrine dönmesi için hızlı müdahale ediliyor.

 ARIZALAR ANINDA GİDERİLİYOR

Bu kapsamda ekipler, önceki akşam saatlerinde Yahya Kaptan K2 Kavşağı’nda meydana gelen orta çaplı kaza sonucu tramvay öncelikli sinyalizasyon sisteminde oluşan arızaya müdahale edildi. Sinyalizasyon ekiplerinin zamanında yaptığı müdahale ile her hangi bir sorun yaşanmadan arıza giderildi.

 7/24 GÖREV BAŞINDALAR

Trafik kazalarının yanı sıra fırtına gibi doğal etkenlerle oluşan arızalara da anında müdahale ediliyor. Sinyalizasyon sistemlerinin fiziki ve elektronik durumları düzeltilerek oluşabilecek aksaklıkların önüne geçiliyor. Kocaeli genelindeki trafik sinyalizasyon sistemlerinin aksaksız olarak çalışması için Büyükşehir Sinyalizasyon Ekipleri 7/24 görev yapıyor.

 

...
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.