Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Şirinyalı sakinleri istedi, Büyükşehir ekipleri yerine getirdi

GÜNDEM 30.12.2020 - 14:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2146+ kez okundu.
 

Şirinyalı sakinleri istedi, Büyükşehir ekipleri yerine getirdi

Körfez Şirinyalı sakinlerinin durak talebini kısa sürede yerine getiren Büyükşehir ekipleri, bölgede ulaşımın daha kolay ve güvenilir olmasını sağladı

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Körfez Şirinyalı Mahallesi D-100 Karayolu üzerine yapılan durak mahalle sakinlerinin büyük bir ihtiyacını çözdü. Vatandaşlar tarafından yapılan talep doğrultusunda Şirinyalı Mahalle Muhtarı Seyit Ahmet Ünlü ’nün Büyükşehir Belediyesine başvurması sonrası çalışmalara başlandı. Büyükşehir ekipleri, vatandaşlar tarafından sıkça kullanılan köprünün altına durak cebi ve kapalı durak yaparak toplu taşıma araçlarından inerek karşıya geçecek vatandaşların ulaşımını kolaylaştırdı.  MUHTARDAN TEŞEKKÜR Şirinyalı Mahalle Muhtarı Seyit Ahmet Ünlü, çalışmaların tamamlanmasıyla Körfez Şirinyalı halkının hizmetine sunulan durağın vatandaşların ulaşımını kolaylaştıracak olması sebebiyle yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.  DURAK CEBİ, BORDÜR, V KANAL… D-100 Karayolu Körfez Şirinyalı mevkiinde üst geçit altına durak cebi yapan Fen işleri ekipleri, çalışmalar kapsamında 300 metre bordür, kaldırım ve yağmur suyunu tahliye için v kanal yaptı.  KAPALI DURAK YAPILDI 16 metreküp beton dökülen durak celbinin arkasına her hangi bir toprak kayması olmaması için vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla taş duvar örüldü. 35 ton asfalt serimi yapılan durak cebi kapalı durak montajı sonrası vatandaşların toplu taşıma araçlarından inerek üst geçitten karşıya rahatlıkla geçebilecekleri güvenli bir şekle getirildi.  
Körfez Şirinyalı sakinlerinin durak talebini kısa sürede yerine getiren Büyükşehir ekipleri, bölgede ulaşımın daha kolay ve güvenilir olmasını sağladı

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Körfez Şirinyalı Mahallesi D-100 Karayolu üzerine yapılan durak mahalle sakinlerinin büyük bir ihtiyacını çözdü. Vatandaşlar tarafından yapılan talep doğrultusunda Şirinyalı Mahalle Muhtarı Seyit Ahmet Ünlü ’nün Büyükşehir Belediyesine başvurması sonrası çalışmalara başlandı. Büyükşehir ekipleri, vatandaşlar tarafından sıkça kullanılan köprünün altına durak cebi ve kapalı durak yaparak toplu taşıma araçlarından inerek karşıya geçecek vatandaşların ulaşımını kolaylaştırdı.

 MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Şirinyalı Mahalle Muhtarı Seyit Ahmet Ünlü, çalışmaların tamamlanmasıyla Körfez Şirinyalı halkının hizmetine sunulan durağın vatandaşların ulaşımını kolaylaştıracak olması sebebiyle yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

 DURAK CEBİ, BORDÜR, V KANAL…

D-100 Karayolu Körfez Şirinyalı mevkiinde üst geçit altına durak cebi yapan Fen işleri ekipleri, çalışmalar kapsamında 300 metre bordür, kaldırım ve yağmur suyunu tahliye için v kanal yaptı.

 KAPALI DURAK YAPILDI

16 metreküp beton dökülen durak celbinin arkasına her hangi bir toprak kayması olmaması için vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla taş duvar örüldü. 35 ton asfalt serimi yapılan durak cebi kapalı durak montajı sonrası vatandaşların toplu taşıma araçlarından inerek üst geçitten karşıya rahatlıkla geçebilecekleri güvenli bir şekle getirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.