Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

“Sizler çalışın, biz hep yanınızdayız”

GÜNDEM 27.01.2021 - 14:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2703+ kez okundu.
 

“Sizler çalışın, biz hep yanınızdayız”

Körfez Belediyesi tarafından 8. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Kazanım Değerlendirme Testi’nde başarılı olan öğrencileri ağırlayan Başkan Söğüt, “Sizler çok çalışın, biz her zaman yanınızdayız” dedi

Körfez Belediyesi tarafından sınavlara evlerinde hazırlanmak zorunda kalan öğrencilere yönelik düzenlenen online sınavda derece elde eden öğrenciler ödüllendirildi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, öğrencileri ve ailelerini makamında ağırladı hem hediyeleri takdim etti hem de başarılarından dolayı tebrik etti. Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt da katıldı SINAV ALIŞKANLIĞI ÖNEMLİ İlk 20 içine giren öğrencileri tebrik eden Başkan Şener Söğüt, “İlçemiz genelinde 8. Sınıflarda okuyan ve Liselere Geçiş Sınavı (LGS)’ye hazırlanan öğrencilerimize biraz olsun destek olmak ve sınav alışkanlığı kazanmalarını sağlamak adına Kazanım Değerlendirme Testi düzenledik. Hem sözel hem de sayısal olarak sınavlara girdiler. ÖDÜLLERİNİ ALDILAR Bugün de burada 600’e yakın öğrenci içerisinde derece elde eden öğrencilerimizi ağırladık, söz verdiğimiz gibi ödüllerini verdik. Rabbim başarılarınızı daim eylesin. Bundan sonraki süreçte çok daha güzel başarıla imza atacaklar ve ülkemizin bayrağını en güzel şekilde temsil edecekler. Hepinizi gözlerinden öpüyor ailelerinizi tebrik ediyorum” dedi. SİZLER YETERKİ ÇALIŞIN “Sizler ve tüm öğrencilerimiz bizim için çok kıymetlisiniz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Ülkemizi yarınlara taşıyacak ve bu emaneti sizlere teslim edeceğimiz nesillersiniz. Körfez Belediyesi olarak bizler sizin iyi yetişmeniz için elimizden ne geliyorsa yaparız. Siz yeter ki başarılı olmak için daha çok çalışın. Çünkü başarının tek bir sırrı var, çalışmak, çalışmak, çalışmak” şeklinde konuştu.  
Körfez Belediyesi tarafından 8. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Kazanım Değerlendirme Testi’nde başarılı olan öğrencileri ağırlayan Başkan Söğüt, “Sizler çok çalışın, biz her zaman yanınızdayız” dedi

Körfez Belediyesi tarafından sınavlara evlerinde hazırlanmak zorunda kalan öğrencilere yönelik düzenlenen online sınavda derece elde eden öğrenciler ödüllendirildi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, öğrencileri ve ailelerini makamında ağırladı hem hediyeleri takdim etti hem de başarılarından dolayı tebrik etti. Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt da katıldı

SINAV ALIŞKANLIĞI ÖNEMLİ

İlk 20 içine giren öğrencileri tebrik eden Başkan Şener Söğüt, “İlçemiz genelinde 8. Sınıflarda okuyan ve Liselere Geçiş Sınavı (LGS)’ye hazırlanan öğrencilerimize biraz olsun destek olmak ve sınav alışkanlığı kazanmalarını sağlamak adına Kazanım Değerlendirme Testi düzenledik. Hem sözel hem de sayısal olarak sınavlara girdiler.

ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

Bugün de burada 600’e yakın öğrenci içerisinde derece elde eden öğrencilerimizi ağırladık, söz verdiğimiz gibi ödüllerini verdik. Rabbim başarılarınızı daim eylesin. Bundan sonraki süreçte çok daha güzel başarıla imza atacaklar ve ülkemizin bayrağını en güzel şekilde temsil edecekler. Hepinizi gözlerinden öpüyor ailelerinizi tebrik ediyorum” dedi.

SİZLER YETERKİ ÇALIŞIN

“Sizler ve tüm öğrencilerimiz bizim için çok kıymetlisiniz” diyen Başkan Şener Söğüt, “Ülkemizi yarınlara taşıyacak ve bu emaneti sizlere teslim edeceğimiz nesillersiniz. Körfez Belediyesi olarak bizler sizin iyi yetişmeniz için elimizden ne geliyorsa yaparız. Siz yeter ki başarılı olmak için daha çok çalışın. Çünkü başarının tek bir sırrı var, çalışmak, çalışmak, çalışmak” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.