Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Söğüt “Alın terinin ve emeğin yanındayız”

Körfez Belediyesi 01.05.2019 - 19:59, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1664+ kez okundu.
 

Söğüt “Alın terinin ve emeğin yanındayız”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde mesai başında olan temizlik işçilerini ziyaret etti. Söğüt, “Alın terinin ve emeğin yanındayız. Yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 1 Mayıs Dünya Emek ve Dayanışma Günü’nde mesai başında olan işçileri ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Osman Yurt ile birlikte 1 Mayıs’ı çalışan işçilerle birlikte kutlayan Başkan Şener Söğüt, “Emeği ve alın teriyle Körfez’in büyümesine, gelişmesine en büyük katkıyı sağlayan çalışan emekçilerimizin bayramını kutlayarak işlerinde kolaylıklar diledik. Bizim ortak hedefimiz, alın terimizin ve emeğimizin karşılığını vermektir. BAŞKAN’A TEŞEKKÜR ETTİLER Ben en üst kademeden en alt kademede tüm çalışanlarıma teşekkür ediyorum. Bu anlayışla ülkemizin kalkınması ve gelişmesinde üretime katkı sağlayarak, var gücüyle çalışan tüm işçilerimizin bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. İşçilerde Başkan Şener Söğüt’e teşekkür ederek ziyareten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde mesai başında olan temizlik işçilerini ziyaret etti. Söğüt, “Alın terinin ve emeğin yanındayız. Yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 1 Mayıs Dünya Emek ve Dayanışma Günü’nde mesai başında olan işçileri ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Osman Yurt ile birlikte 1 Mayıs’ı çalışan işçilerle birlikte kutlayan Başkan Şener Söğüt, “Emeği ve alın teriyle Körfez’in büyümesine, gelişmesine en büyük katkıyı sağlayan çalışan emekçilerimizin bayramını kutlayarak işlerinde kolaylıklar diledik. Bizim ortak hedefimiz, alın terimizin ve emeğimizin karşılığını vermektir.

BAŞKAN’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Ben en üst kademeden en alt kademede tüm çalışanlarıma teşekkür ediyorum. Bu anlayışla ülkemizin kalkınması ve gelişmesinde üretime katkı sağlayarak, var gücüyle çalışan tüm işçilerimizin bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. İşçilerde Başkan Şener Söğüt’e teşekkür ederek ziyareten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.