Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Söğüt, “Birlikte güzel işlere imza atacağız”

Körfez Belediyesi 25.05.2019 - 22:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2297+ kez okundu.
 

Söğüt, “Birlikte güzel işlere imza atacağız”

Körfez Belediyesi’nin geleneksel personel iftarında konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Sizlere güveniyorum. Hep birlikte çok daha güzel işlere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Körfez Belediyesi’nin geleneksel personel iftarında konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Sizlere güveniyorum. Hep birlikte çok daha güzel işlere imza atacağız” ifadelerini kullandı. Körfez Belediyesi’nin geleneksel personel iftarı Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İftar programına; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Levent Yılmaz ve Osman Yurt, Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar ve sendika yöneticileri, müdürler, personel ve yakınları katıldı. Program öncesinde Başkan Şener Söğüt tek tek masaları gezerek personel ile sohbet etti. “BİZİM BİRİNCİ İFTARIMIZ” İftar öncesinde kısa bir konuşma gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Ramazan ayının 18. günü. Yavaş yavaş Ramazan ayına veda ediyoruz. Bu güzel günlerde rabbim yaptığımız dualarımızı, tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin” dedi. “Bu bizim birinci personel iftarımız” diyen Başkan Şener Söğüt, “Geçmiş dönemde özellikle görev yapan tüm Belediye Başkanlarımıza teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ Bizler bunu devam ettiriyoruz. Birlikte çalışacağımız 5 yıllık zaman dilimi var. Beş yılın ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar Körfez’de güzel işler yaptınız. Bundan sonra da güzel ve başarılı işlere imza atacağınıza eminim. Bizlere göreve gelirken halkımıza bazı sözler verdik; Adaletli davranacağız, gönül köprüleri kuracağız, dürüst olacağız, Körfez için gecemize gündüzümüze katıp çalışacağız dedik. DÜRÜST VE HOŞGÖRÜLÜ OLUN Sizlerden isteğimiz bu beş yıllık çalışma döneminde halkımıza karşı dürüst olmak, şefkatli ve hoşgörülü olmak, disiplin içerisinde bu dönemi geçirmek. Bunu başaracağımıza inanıyorum, sizlere güveniyorum. Sizlerle çok daha güzel işlere imza atacağız. Önümüzdeki 5 yıllık dönem şimdiden hayırlı olsun. Bu vesileyle Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyorum” ifadelerini kullandı.    
Körfez Belediyesi’nin geleneksel personel iftarında konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Sizlere güveniyorum. Hep birlikte çok daha güzel işlere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Körfez Belediyesi’nin geleneksel personel iftarında konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Sizlere güveniyorum. Hep birlikte çok daha güzel işlere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Körfez Belediyesi’nin geleneksel personel iftarı Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. İftar programına; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcıları Faruk Denli, İbrahim Çırpan, Levent Yılmaz ve Osman Yurt, Belediye-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Osman Şar ve sendika yöneticileri, müdürler, personel ve yakınları katıldı. Program öncesinde Başkan Şener Söğüt tek tek masaları gezerek personel ile sohbet etti.

“BİZİM BİRİNCİ İFTARIMIZ”

İftar öncesinde kısa bir konuşma gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Ramazan ayının 18. günü. Yavaş yavaş Ramazan ayına veda ediyoruz. Bu güzel günlerde rabbim yaptığımız dualarımızı, tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eylesin” dedi. “Bu bizim birinci personel iftarımız” diyen Başkan Şener Söğüt, “Geçmiş dönemde özellikle görev yapan tüm Belediye Başkanlarımıza teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ

Bizler bunu devam ettiriyoruz. Birlikte çalışacağımız 5 yıllık zaman dilimi var. Beş yılın ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar Körfez’de güzel işler yaptınız. Bundan sonra da güzel ve başarılı işlere imza atacağınıza eminim. Bizlere göreve gelirken halkımıza bazı sözler verdik; Adaletli davranacağız, gönül köprüleri kuracağız, dürüst olacağız, Körfez için gecemize gündüzümüze katıp çalışacağız dedik.

DÜRÜST VE HOŞGÖRÜLÜ OLUN

Sizlerden isteğimiz bu beş yıllık çalışma döneminde halkımıza karşı dürüst olmak, şefkatli ve hoşgörülü olmak, disiplin içerisinde bu dönemi geçirmek. Bunu başaracağımıza inanıyorum, sizlere güveniyorum. Sizlerle çok daha güzel işlere imza atacağız. Önümüzdeki 5 yıllık dönem şimdiden hayırlı olsun. Bu vesileyle Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı da şimdiden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.