Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Söğüt ;Doğduğu mahallede meşalelerle karşılandı

SİYASET 20.01.2019 - 21:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2465+ kez okundu.
 

Söğüt ;Doğduğu mahallede meşalelerle karşılandı

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, seçim çalışmaları kapsamında doğup-büyüdüğü Barbaros Mahallesi’ndeydi. Mahalleli, Söğüt’ü meşalelerle karşıladı

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, SKM programları kapsamında Barbaros Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Doğup büyüdüğü mahalle olan Barbaros’ta mahallenin girişinde durdurulan Söğüt, içeriye gençler tarafından yakılan meşaleler ve dev Türk bayrağı eşliğinde girdi. Vatandaşlar tarafından sevgi seliyle karşılanan Söğüt, yaşlıların elini öptü, miniklerle de bol bol selfie çekildi. İSMAİL BARAN’DAN DESTEK AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt’e, Barbaros Mahallesi’ndeki ziyaretinde; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, SKM Başkanı Fehmi Öztürk, ilçe yöneticileri de eşlik etti. “Bizim diğer siyasilerden farkımız çalışkan insanlardan oluşan bir siyasi kadroyuz” diyen Söğüt, “Körfez her seçimde olduğu gibi yine çok heyecanlı. Bizi zafere götüren de bu inanç ve heyecan olacak” dedi. DUALARINIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ Barbaros Mahallesi’nde vatandaşlara seslenen Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, “Gençlerimiz bizi meşalelerle, büyüklerimiz de dualarıyla karşıladı. O dualar hiç eksik olmasın. Bugün burada yanan meşale ateş, önce Körfez’i, sonra Kocaeli’yi ve Türkiye’yi saracaktır. Körfez, bizler için bir sevda, aşktır. Bu sevdayı da hep beraber daha yukarıya taşımak için çalışacağız” dedi. Oldukça duygulu anlar yaşayan Söğüt, daha sonra mahalleli ile sohbet etti.    
AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, seçim çalışmaları kapsamında doğup-büyüdüğü Barbaros Mahallesi’ndeydi. Mahalleli, Söğüt’ü meşalelerle karşıladı

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, SKM programları kapsamında Barbaros Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Doğup büyüdüğü mahalle olan Barbaros’ta mahallenin girişinde durdurulan Söğüt, içeriye gençler tarafından yakılan meşaleler ve dev Türk bayrağı eşliğinde girdi. Vatandaşlar tarafından sevgi seliyle karşılanan Söğüt, yaşlıların elini öptü, miniklerle de bol bol selfie çekildi.

İSMAİL BARAN’DAN DESTEK

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt’e, Barbaros Mahallesi’ndeki ziyaretinde; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, SKM Başkanı Fehmi Öztürk, ilçe yöneticileri de eşlik etti. “Bizim diğer siyasilerden farkımız çalışkan insanlardan oluşan bir siyasi kadroyuz” diyen Söğüt, “Körfez her seçimde olduğu gibi yine çok heyecanlı. Bizi zafere götüren de bu inanç ve heyecan olacak” dedi.

DUALARINIZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Barbaros Mahallesi’nde vatandaşlara seslenen Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, “Gençlerimiz bizi meşalelerle, büyüklerimiz de dualarıyla karşıladı. O dualar hiç eksik olmasın. Bugün burada yanan meşale ateş, önce Körfez’i, sonra Kocaeli’yi ve Türkiye’yi saracaktır. Körfez, bizler için bir sevda, aşktır. Bu sevdayı da hep beraber daha yukarıya taşımak için çalışacağız” dedi. Oldukça duygulu anlar yaşayan Söğüt, daha sonra mahalleli ile sohbet etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.