Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Söğüt’e Körfez Kentte Büyük İlgi

SİYASET 25.02.2019 - 12:30, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1874+ kez okundu.
 

Söğüt’e Körfez Kentte Büyük İlgi

Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt seçim çalışmalarını Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde sürdürdü. Körfez Kent ve Kavanium site sakinleri ile bir araya gelen Söğüt ayrıca ev ziyaretleri de yaparak vatandaşlara çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı  Şener Söğüt seçim çalışmalarını Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde sürdürdü. Körfez Kent ve Kavanium site sakinleri ile bir araya gelen Söğüt ayrıca ev ziyaretleri de yaparak vatandaşlara çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Söğüt’e Körfez Kentte Büyük İlgi Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Başkan Adayı Şener Söğüt, Körfez Kent 1. Etap  ve 4.Etap site sakinleri ile düzenlenen geniş katılımlı toplantıya katıldı. 3. Etap da Burcu ve Emre Deniz ailesinin hanelerine konuk olan Söğüt daha sonra Kavaniumda site sakinleri ile bir araya geldi. Her gönül sohbetinde mekanların dolup taşmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aday Şener Söğüt, “Her gittiğimiz yerde yoğun ilgi ve katılımlar gösteriyor ki gönüllere dokunabilmişiz. Toplantılar tertipleyip evlerini, mahallelerini, yüreklerini, kapılarını sonuna kadar bizlere açan mahalle sakinlerimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu. Oldukça samimi ortamlarda gerçekleşen toplantılarda vatandaşların sorunlarını da dinleyen Söğüt, gelen talepleri not aldı.        
Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt seçim çalışmalarını Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde sürdürdü. Körfez Kent ve Kavanium site sakinleri ile bir araya gelen Söğüt ayrıca ev ziyaretleri de yaparak vatandaşlara çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı  Şener Söğüt seçim çalışmalarını Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde sürdürdü. Körfez Kent ve Kavanium site sakinleri ile bir araya gelen Söğüt ayrıca ev ziyaretleri de yaparak vatandaşlara çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Söğüt’e Körfez Kentte Büyük İlgi

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam eden Başkan Adayı Şener Söğüt, Körfez Kent 1. Etap  ve 4.Etap site sakinleri ile düzenlenen geniş katılımlı toplantıya katıldı. 3. Etap da Burcu ve Emre Deniz ailesinin hanelerine konuk olan Söğüt daha sonra Kavaniumda site sakinleri ile bir araya geldi.

Her gönül sohbetinde mekanların dolup taşmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aday Şener Söğüt, “Her gittiğimiz yerde yoğun ilgi ve katılımlar gösteriyor ki gönüllere dokunabilmişiz. Toplantılar tertipleyip evlerini, mahallelerini, yüreklerini, kapılarını sonuna kadar bizlere açan mahalle sakinlerimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu. Oldukça samimi ortamlarda gerçekleşen toplantılarda vatandaşların sorunlarını da dinleyen Söğüt, gelen talepleri not aldı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.