Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Söğüt, “Gençlerimize güzel bir gelecek hazırlayacağız”

SİYASET 13.04.2019 - 21:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2295+ kez okundu.
 

Söğüt, “Gençlerimize güzel bir gelecek hazırlayacağız”

Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan ve beraberindeki heyeti ağırlayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Kurumlar arasındaki güçlü iş birliği, gençlerimiz için hedeflediğimiz güzel bir gelecek için önemli” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, görevi devralması sonrasında tebrikleri kabulü sürdürüyor. Söğüt, son olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan ve beraberindeki şube müdürlerini makamında ağırladı. Şener Söğüt, nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan da Şener Söğüt’e yeni görevinde başlarılar diledi ve tebriklerini iletti. KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİ VURGUSU Körfez’de kurumlar arasındaki birlikteliğin güçlü olduğunu ve bugüne kadar yakalanan başarıda da bunun en önemli etkenlerden biri olduğunu belirten Söğüt, “Özellikle eğitim noktasında sizlerle mevcut olan işbirliğimizi daha da güçlendireceğiz.  Bu iş birliği ile sürekli istişare halinde olacağız, çocuklarımıza ve gençlerimize güzel bir gelecek hazırlayacağız” ifadelerini kullandı.  
Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan ve beraberindeki heyeti ağırlayan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Kurumlar arasındaki güçlü iş birliği, gençlerimiz için hedeflediğimiz güzel bir gelecek için önemli” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, görevi devralması sonrasında tebrikleri kabulü sürdürüyor. Söğüt, son olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan ve beraberindeki şube müdürlerini makamında ağırladı. Şener Söğüt, nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan da Şener Söğüt’e yeni görevinde başlarılar diledi ve tebriklerini iletti.

KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİ VURGUSU

Körfez’de kurumlar arasındaki birlikteliğin güçlü olduğunu ve bugüne kadar yakalanan başarıda da bunun en önemli etkenlerden biri olduğunu belirten Söğüt, “Özellikle eğitim noktasında sizlerle mevcut olan işbirliğimizi daha da güçlendireceğiz.  Bu iş birliği ile sürekli istişare halinde olacağız, çocuklarımıza ve gençlerimize güzel bir gelecek hazırlayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.