Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Söğüt Kimden Korkuyor

GÜNDEM 23.01.2020 - 21:36, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1794+ kez okundu.
 

Söğüt Kimden Korkuyor

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, önceki Belediye Başkanı İsmail Baran’dan görevi devr aldıktan sonra belediye de kadrosunu oluşturdu ve kurmaylarıyla birlikte Körfez ilçeye hizmet için çalışmalara başladı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, önceki Belediye Başkanı İsmail Baran’dan görevi devr aldıktan sonra belediye de kadrosunu oluşturdu ve kurmaylarıyla birlikte Körfez ilçeye hizmet için çalışmalara başladı. İlk Meclis toplantısında yaptığı konuşmasında; “ Belediye kasası boş, ısraf etmeyeceğiz, tasarrufa gideceğiz” dedi. Daha sonra KÖRPAŞ, YARPAŞ ve İlimtepe Yapı Kooperatif için yeni yönetim kurulu üyelerini oluşturdu. Söğüt kendisini Körpaş Yönetim Kurulu başkanı olarak atarken, yadımcılarını ise yönetim kurulu üyesi olarak atadı. Bu şirketlerden de kendine 5 bin lira maaş belirlemiş yardımcılarına da maaş bağladı. Eyvallah ..Hayırlı olsun.. Vicdanınız, rahatsa güle gele yiyin aldığınız paraları.. Başkan Söğüt daha sonra Körfez Belediyesi’ne ait “Halk ekmek fırınından çıkan ekmek fiyatlarını 1 lira 25 kuruştan bir liraya indirdi. Körfez ilçenin benim bildiğim 6 mahallenin belirli yerlerine Halk ekmek büfelerini hizmete açtı. Halk ekmek vatandaşlara 250 gram ekmeği 1 liradan satışa sundu. Bu hizmeti bende takdir ettim. Alkışladım..Takdir ettim.. Amma!... Gelelim asıl konuya.. Sanayi Kentimizin göz bebeği olan Körfez İlçemizin en yoksul veya en fakir Mahallerinden bir olan başta Yukarı Hereke’de neden halk ekmek yok. Yukarı Hereke bölgemiz yıllarca ihmal edilmiş bir yerleşim alanı.. Fakir ve yoksulun çok olduğu bir bölgemiz.. Hatta çocuğuna pantolon alamadığı için intihar eden babada Yukarı Hereke’de ikamet ediyordu.. Şimdi Başkan Söğüt’e soruyorum.. Öncelikle Yukarı Hereke’ye neden Halk ekmek büfesini neden koymuyorsun.. Hereke halkıda 1 liradan ekmek alsa karnını doyursa ne olur.. Sizden önceki belediye Başkanı Yunus Pehlivan, İsmail Baran, Hereke bölgesine ucuz ekmeği yedirmeyi reva görmediler.. Şimdi sizlere buradan sesleniyorum.. Başkan Söğüt “ Kimden Korkuyorsunuz” Neden Hereke bölgesinde vatandaşa ucuz ekmeği götürmüyorsunuz. Neden Korkuyorsunuz.. Ben kimden ve neden korktuğunuzu biliyorum.. Ama bu açıklamayı siz yapın.. Dürüstsen Herekelilere neden ucuz ekmek vermediğini açıklayın.. Yoksa büyük bir vebal altında kalırsınız.. Benden söylemesi..
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, önceki Belediye Başkanı İsmail Baran’dan görevi devr aldıktan sonra belediye de kadrosunu oluşturdu ve kurmaylarıyla birlikte Körfez ilçeye hizmet için çalışmalara başladı.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, önceki Belediye Başkanı İsmail Baran’dan görevi devr aldıktan sonra belediye de kadrosunu oluşturdu ve kurmaylarıyla birlikte Körfez ilçeye hizmet için çalışmalara başladı. İlk Meclis toplantısında yaptığı konuşmasında; “ Belediye kasası boş, ısraf etmeyeceğiz, tasarrufa gideceğiz” dedi.

Daha sonra KÖRPAŞ, YARPAŞ ve İlimtepe Yapı Kooperatif için yeni yönetim kurulu üyelerini oluşturdu. Söğüt kendisini Körpaş Yönetim Kurulu başkanı olarak atarken, yadımcılarını ise yönetim kurulu üyesi olarak atadı. Bu şirketlerden de kendine 5 bin lira maaş belirlemiş yardımcılarına da maaş bağladı.

Eyvallah ..Hayırlı olsun..

Vicdanınız, rahatsa güle gele yiyin aldığınız paraları..

Başkan Söğüt daha sonra Körfez Belediyesi’ne ait “Halk ekmek fırınından çıkan ekmek fiyatlarını 1 lira 25 kuruştan bir liraya indirdi.

Körfez ilçenin benim bildiğim 6 mahallenin belirli yerlerine Halk ekmek büfelerini hizmete açtı.

Halk ekmek vatandaşlara 250 gram ekmeği 1 liradan satışa sundu.

Bu hizmeti bende takdir ettim. Alkışladım..Takdir ettim..

Amma!...

Gelelim asıl konuya..

Sanayi Kentimizin göz bebeği olan Körfez İlçemizin en yoksul veya en fakir Mahallerinden bir olan başta Yukarı Hereke’de neden halk ekmek yok.

Yukarı Hereke bölgemiz yıllarca ihmal edilmiş bir yerleşim alanı..

Fakir ve yoksulun çok olduğu bir bölgemiz..

Hatta çocuğuna pantolon alamadığı için intihar eden babada Yukarı Hereke’de ikamet ediyordu..

Şimdi Başkan Söğüt’e soruyorum..

Öncelikle Yukarı Hereke’ye neden Halk ekmek büfesini neden koymuyorsun..

Hereke halkıda 1 liradan ekmek alsa karnını doyursa ne olur..

Sizden önceki belediye Başkanı Yunus Pehlivan, İsmail Baran, Hereke bölgesine ucuz ekmeği yedirmeyi reva görmediler..

Şimdi sizlere buradan sesleniyorum..

Başkan Söğüt “ Kimden Korkuyorsunuz”

Neden Hereke bölgesinde vatandaşa ucuz ekmeği götürmüyorsunuz.

Neden Korkuyorsunuz..

Ben kimden ve neden korktuğunuzu biliyorum..

Ama bu açıklamayı siz yapın..

Dürüstsen Herekelilere neden ucuz ekmek vermediğini açıklayın..

Yoksa büyük bir vebal altında kalırsınız..

Benden söylemesi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.