Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Söğüt, “Şimdi hizmet zamanı”

SİYASET 14.04.2019 - 19:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1827+ kez okundu.
 

Söğüt, “Şimdi hizmet zamanı”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, görev devir-teslimi sonrasında makamında tebrikleri kabul etti. Ziyaretlerde verdiği ortak mesaj; “Şimdi hizmet zamanı” oldu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, devir-teslim töreni sonrasında makamına geçti, tebrikleri kabul etti. Devir-teslim töreni sonrasında hemen görevine başlayan Söğüt, tebrik için gelen vatandaşları da ağırladı. Tek tek herkesle görüşen, her görüşten, STK temsilcilerinden ve vatandaşlardan gelen tebrikleri kabul eden Şener Söğüt, “Parti rozetimizi çıkarttık, hizmet rozetimizi taktık” dedi. HİZMETLERİMİZLE GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ Oy versin vermesin Körfez’de herkesin başkanı olacağını belirten Söğüt, “Her iki kişiden birinin oyunu aldık ama biz tüm Körfezlilerin belediye başkanı olacağız” dedi. ‘Huzur ilçesi’ olan Körfez’de huzuru arttırmak bir yana vatandaşların mutluluğu için de projeler üreteceklerini belirten Söğüt, “Körfezlilerin gönlüne, tevazu ve samimiyet ile birlikte hizmetlerimizle gireceğiz” ifadelerini kullandı.    
Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, görev devir-teslimi sonrasında makamında tebrikleri kabul etti. Ziyaretlerde verdiği ortak mesaj; “Şimdi hizmet zamanı” oldu

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, devir-teslim töreni sonrasında makamına geçti, tebrikleri kabul etti. Devir-teslim töreni sonrasında hemen görevine başlayan Söğüt, tebrik için gelen vatandaşları da ağırladı. Tek tek herkesle görüşen, her görüşten, STK temsilcilerinden ve vatandaşlardan gelen tebrikleri kabul eden Şener Söğüt, “Parti rozetimizi çıkarttık, hizmet rozetimizi taktık” dedi.

HİZMETLERİMİZLE GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ

Oy versin vermesin Körfez’de herkesin başkanı olacağını belirten Söğüt, “Her iki kişiden birinin oyunu aldık ama biz tüm Körfezlilerin belediye başkanı olacağız” dedi. ‘Huzur ilçesi’ olan Körfez’de huzuru arttırmak bir yana vatandaşların mutluluğu için de projeler üreteceklerini belirten Söğüt, “Körfezlilerin gönlüne, tevazu ve samimiyet ile birlikte hizmetlerimizle gireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.