Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Söğüt ve Şeker’den STK turu

SİYASET 12.02.2019 - 14:42, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2182+ kez okundu.
 

Söğüt ve Şeker’den STK turu

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, SKM programları kapsamında ilçeye gelen Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte STK ziyaretlerinde bulundu

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, SKM programları kapsamında ilçeye gelen Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte STK ziyaretlerinde bulundu AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu. İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın da katıldığı ziyaretler kapsamında ilk olarak Abdurrahman Kurulu’nun ev sahipliğinde Vanlılar ile ev toplantısı gerçekleştirildi. Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette; İlyas Şeker de Başkan Adayı Söğüt için destek istedi. PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ Milletvekili Şeker ve Başkan Adayı Söğüt, İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal’ı iş yerinde ziyaret etti. Heyet daha sonra Körfez Kırım Tatarları Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Başkan Adayı Şener Söğüt, Dernek Başkanı Hilmi Özdilek’in ev sahipliğindeki toplantıda projeler hakkında bilgiler aktardı. ÇATLILARLA BİR ARAYA GELDİLER AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Başkan Adayı Şener Söğüt, İlçe Başkanı Ramazan Tuna, İlçe SKM Başkanı Fehmi Öztürk ve beraberindeki heyet son olarak da Erzurum Çat İlçesi ve Civar Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Selami Laçin’in ev sahipliğindeki toplantıda, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu, dernek üyelerinin önerileri dinlendi.  
AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, SKM programları kapsamında ilçeye gelen Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte STK ziyaretlerinde bulundu

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, SKM programları kapsamında ilçeye gelen Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte STK ziyaretlerinde bulundu

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu. İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın da katıldığı ziyaretler kapsamında ilk olarak Abdurrahman Kurulu’nun ev sahipliğinde Vanlılar ile ev toplantısı gerçekleştirildi. Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette; İlyas Şeker de Başkan Adayı Söğüt için destek istedi.

PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Milletvekili Şeker ve Başkan Adayı Söğüt, İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal’ı iş yerinde ziyaret etti. Heyet daha sonra Körfez Kırım Tatarları Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Başkan Adayı Şener Söğüt, Dernek Başkanı Hilmi Özdilek’in ev sahipliğindeki toplantıda projeler hakkında bilgiler aktardı.

ÇATLILARLA BİR ARAYA GELDİLER

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Başkan Adayı Şener Söğüt, İlçe Başkanı Ramazan Tuna, İlçe SKM Başkanı Fehmi Öztürk ve beraberindeki heyet son olarak da Erzurum Çat İlçesi ve Civar Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Selami Laçin’in ev sahipliğindeki toplantıda, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu, dernek üyelerinin önerileri dinlendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.