Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Söğüt, “Yönetimde şeffaf olacağız”

SİYASET 04.02.2019 - 16:55, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2494+ kez okundu.
 

Söğüt, “Yönetimde şeffaf olacağız”

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, belediye kaynaklarının hem doğru hem de açık şekilde kullanacaklarını belirterek, “Yönetimde şeffaf olacağız” ifadelerini kullandı

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, SKM programları kapsamında AK Parti Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte Körfez Ağrılılar Derneği tarafından düzenlenen Dünya Kanser Günü Konferansı’na katıldı. Milletvekili Şeker ve Başkan Adayı Şener Söğüt ile birlikte konferansa Körfez Belediye Başkan Vekili Selattin Kabadayıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, İlçe SKM Başkanı Fehmi Öztürk, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri katıldı. STK’LARIMIZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferans sonrasında vatandaşlarla bir araya gelen Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, “Bu etkinliği gerçekleştiren dernek başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. STK’larımız halkı bilinçlendirecek bu tür etkinlikleri düzenliyor olmasını tebrik ediyorum” dedi. STK’ların talep ve önerileri ile yapılacak projelere yön vereceklerini belirten Şener Söğüt, “Biz şeffaf, adaletli ve çözüm üreten bir belediye olacağız” dedi.    
AK Parti Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, belediye kaynaklarının hem doğru hem de açık şekilde kullanacaklarını belirterek, “Yönetimde şeffaf olacağız” ifadelerini kullandı

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, SKM programları kapsamında AK Parti Milletvekili İlyas Şeker ile birlikte Körfez Ağrılılar Derneği tarafından düzenlenen Dünya Kanser Günü Konferansı’na katıldı. Milletvekili Şeker ve Başkan Adayı Şener Söğüt ile birlikte konferansa Körfez Belediye Başkan Vekili Selattin Kabadayıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, İlçe SKM Başkanı Fehmi Öztürk, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri katıldı.

STK’LARIMIZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ

Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferans sonrasında vatandaşlarla bir araya gelen Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, “Bu etkinliği gerçekleştiren dernek başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. STK’larımız halkı bilinçlendirecek bu tür etkinlikleri düzenliyor olmasını tebrik ediyorum” dedi. STK’ların talep ve önerileri ile yapılacak projelere yön vereceklerini belirten Şener Söğüt, “Biz şeffaf, adaletli ve çözüm üreten bir belediye olacağız” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.