Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Sokağa çıkma yasağında İlacı biten vatandaşa İzmit Belediyesi koştu

SAĞLIK 18.04.2020 - 17:31, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1946+ kez okundu.
 

Sokağa çıkma yasağında İlacı biten vatandaşa İzmit Belediyesi koştu

İzmit Belediyesi ekipleri koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma süresi boyunca da görev başında.

İzmit Belediyesi ekipleri koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma süresi boyunca da görev başında. Bu kapsamda Tepeköy ve Akçakoca’da ilaç ihtiyacı olan vatandaşların çağrısına anında cevap veren ekipler vatandaşlara ihtiyacı olan ilaçları temin etti.    İzmit Belediyesi ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında gece gündüz kavramı gözetmeksizin çalışırken sokağa çıkma yasağında da görevinin başında olarak vatandaşların her türlü ihtiyacına yanıt veriyor. Vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarını evlerine kadar götüren ekipler ilaç ihtiyacı olan vatandaşların ihtiyaçlarını da eczanelerden temin ederek evlerine kadar ulaştırıyor.    İLAÇ İHTİYAÇLARI ANINDA KARŞILANDI   Bu kapsamda sokağa çıkma yasağında Tepeköy ve Akçakoca Mahallesi’nde ilaç ihtiyacı olan iki vatandaşın çağrısına hemen yanıt veren İzmit Belediyesi ekipleri gerekli olan ilaçları eczanelerden temin ederek vatandaşların evlerine kadar ulaştırdı. Tepeköy Mahallesi’nde 80 yaşındaki babasının ilacının bittiğini yeni ilaç alınması gerektiğini ifade eden vatandaşında ilacı ekipler tarafından temin edildi. İzmit Belediyesi ekipleri sokağa çıkma yasağında da vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecek.
İzmit Belediyesi ekipleri koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma süresi boyunca da görev başında.
İzmit Belediyesi ekipleri koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma süresi boyunca da görev başında. Bu kapsamda Tepeköy ve Akçakoca’da ilaç ihtiyacı olan vatandaşların çağrısına anında cevap veren ekipler vatandaşlara ihtiyacı olan ilaçları temin etti. 
 
İzmit Belediyesi ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında gece gündüz kavramı gözetmeksizin çalışırken sokağa çıkma yasağında da görevinin başında olarak vatandaşların her türlü ihtiyacına yanıt veriyor. Vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarını evlerine kadar götüren ekipler ilaç ihtiyacı olan vatandaşların ihtiyaçlarını da eczanelerden temin ederek evlerine kadar ulaştırıyor. 
 
İLAÇ İHTİYAÇLARI ANINDA KARŞILANDI
 
Bu kapsamda sokağa çıkma yasağında Tepeköy ve Akçakoca Mahallesi’nde ilaç ihtiyacı olan iki vatandaşın çağrısına hemen yanıt veren İzmit Belediyesi ekipleri gerekli olan ilaçları eczanelerden temin ederek vatandaşların evlerine kadar ulaştırdı. Tepeköy Mahallesi’nde 80 yaşındaki babasının ilacının bittiğini yeni ilaç alınması gerektiğini ifade eden vatandaşında ilacı ekipler tarafından temin edildi. İzmit Belediyesi ekipleri sokağa çıkma yasağında da vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.