Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Solakoğlu’ndan Emniyet Müdürü Keskin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

GÜNDEM 29.11.2019 - 11:23, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1842+ kez okundu.
 

Solakoğlu’ndan Emniyet Müdürü Keskin’e Hayırlı Olsun Ziyareti

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu ve beraberindeki heyet; İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mücahit Keskin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu ve beraberindeki heyet; İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mücahit Keskin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu; Zabıta Müdürü Hüseyin Demirkır ve Zabıta Amiri Ali Sami Kamış; İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mücahit Keskin’i makamında ziyaret ederek, kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İzmit halkının huzuru ve esenliği için gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. “BİRLİKTE GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM” İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu; İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mücahit Keskin’ i tebrik edip, kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu; kurumlar arası koordineli çalışmanın önemine vurgu yaparak, “İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte koordineli bir şekilde çalışarak, birlikte güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Belediyemizin daha önce yapmış olduğu çalışmalarda bize desteklerini esirgemeyen emniyet çalışanlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu. KESKİN’DEN TEŞEKKÜR İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Demirkır da İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mücahit Keskin’e yeni görevinde başarılar dileyerek, “İzmit halkının huzuru ve esenliği hususunda omuz omuza vererek başarılı çalışmalar yapacağımıza yürekten inanıyorum.” dedi. İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mücahit Keskin de nazik ziyaretlerinden dolayı İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, her zaman zabıtanın yanında olduklarının altını çizdi.  
İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu ve beraberindeki heyet; İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mücahit Keskin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu ve beraberindeki heyet; İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mücahit Keskin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu; Zabıta Müdürü Hüseyin Demirkır ve Zabıta Amiri Ali Sami Kamış; İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mücahit Keskin’i makamında ziyaret ederek, kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İzmit halkının huzuru ve esenliği için gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

“BİRLİKTE GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPACAĞIMIZA İNANIYORUM”

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu; İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mücahit Keskin’ i tebrik edip, kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette konuşan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu; kurumlar arası koordineli çalışmanın önemine vurgu yaparak, “İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte koordineli bir şekilde çalışarak, birlikte güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Belediyemizin daha önce yapmış olduğu çalışmalarda bize desteklerini esirgemeyen emniyet çalışanlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

KESKİN’DEN TEŞEKKÜR

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Demirkır da İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mücahit Keskin’e yeni görevinde başarılar dileyerek, “İzmit halkının huzuru ve esenliği hususunda omuz omuza vererek başarılı çalışmalar yapacağımıza yürekten inanıyorum.” dedi. İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mücahit Keskin de nazik ziyaretlerinden dolayı İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Solakoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, her zaman zabıtanın yanında olduklarının altını çizdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.